![]() |
|
İki filitre :)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2011 Saat 23:18 |
Hava filitresi sistemini hiç bozmadan direk acık hava filitresini direk boruya bağlasak önden havayı çeken plastiğin arkasına koysak nasıl olur , yani iki filitre açık hava filitresi + orjinal filitre
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 20 Aralık 2011 Saat 23:25 |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() ![]() ![]() ![]() |
Motor temiz maşallah
![]() O şekilde bence istediğin sesi alamazsın çünkü orjinal hava filtresinin motorun sesini azaltma gibi bir özelliği var.Direk o boruya bağlasan pek bişey değişmez diye düşünüyorum.Hatta giren hava miktarı azalacağından performansı düşürebilir.İki filtre çok gelir yani. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 ayrı filtre performansı düşüreceği gibi tatmin de etmeyeceği kanaatindeyim bende...
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
2 filtre olmaz birinden vazgeçmelisin.
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Aga yanlız o motor benim arabanın deil
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 21 Aralık 2011 Saat 09:53 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Ben şimdi açık havayı takacamda orjinal halinde hava filitresi kazanına büssürü kablo boru giriyo onlar iptal olacak ozaman sorun çıkmazmı
![]() ![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 21 Aralık 2011 Saat 09:55 |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
benim açık hava filtre seti var komple geldi borusu ıvırı zıvırı ile yakıtta çok aman aman etkisi yok ama hissedilir derecede düşüş oldu perfonmansta araç sanki biraz daha nefes almış gibi bu dediklerim öyle süper bomba canavar değil ama gel gelelim sese sürücüye inanılmaz gaz veriyor tavsiye ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Perfonmans acık hava filitresi takıncamı düştü
![]() |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Abi ne bileyim kırmızı olunca senin araç sandım ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Eyvallah
![]() |
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
2 filitre hava emmesini zorlaştıracağı için motora eziyet.
Bırak motor rahat çalışsın. Yapmak gereken kısa sürelerde hava filitresini kontrol etmek veya yenilemek.
|
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Amacım ses almak ama orjinal düzeneğide bozmadan yapım die düşündüm ama sanırım bu haliyle kalacak filitre yeni değiştirdim saten herzaman temiz tutarım filitreyi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |