![]() |
|
Arkadaşlar aracıma babam arka tampondan çarptı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
woshborn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2011 Saat 19:10 |
|
Mrb, başlıktada anlattığım gibi babam az önce 207 me kendi aracı ile vurdu.sizce ne yapmalıyım Kaskom var ama bozmak istemiyorum szi ce ne yapmalıyım tamponda hafif vernik çatlamaları var ve sürtme izi çok kötü duruyor ![]() |
||
Seni o kadar hayal ettim ki artık bir hayalsin…
Peugeot 207 2Tronıc 90 Hp 1.4 2010 Siyah BRC |
||
![]() |
||
AhMeT® ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Gecmis olsun. yapcak pek bisey yok sonucta vuran baban
|
||
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Bundan kasko bozulmaz,kaskocunuzla görüşün.Mini onarımdan yapılabilir(tabi mini onarım paketiniz varsa)
|
||
![]() |
||
woshborn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
|
![]() ![]() İşin komik tarafı vurduğu yeri 2 ay önce ben vurmuştum ve mini kaskodan yaptırmıştım ve mini kasko hakkımı bitirmiştim ve aynı yeri yine benzer bir tablo
|
||
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Babanızda sizi iyi bulmuş çarpmak için inince demiştir iyi yabancı deilmiş bizim oğlana çarptık
![]() |
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
babanız hatalı olduğu için babanızın trafik sigortasından yaptırabilirsiniz.Tutanak tutup olayı anlatın ve bir tane de şahit bulun.Geçmiş olsun bu arada.
|
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
bunu nasıl yapabilirim daha net ve açıklayıcı anlatırmısınız
|
||
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
zaten sizin dediğiniz gibi yapmak istiyorum ama bu sefer soy isimlerimiz aynı demezlermi siz bilerek yaptınız
|
||
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
AhMeT® ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
|
Bence sigortacin tanidiksa bi danis derim o daha iyi yol gosterir.
|
||
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
tutanağı tuttum şahidide yazdım artık yarın servise gideceğim bakalım ne diyecekler
|
||
||
![]() |
||
|
Serviste ve eksperin yanında gayet ciddi olmanızı tavsiye ederim.
![]() |
||
![]() |
||
gorkemteke ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
|
geçmiş olsun
|
||
2004 307 Hdi XR
|
||
![]() |
||
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
geçmiş olsun baba oğul ikinizede
|
||
2004 1.4 hdi 307 xr
|
||
![]() |
||
fireblade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fireblade
|
babanın çarptığı tampon acımaz..
|
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
O zaman 10 ay bekleyip yine mini onarımdan yaptırın. ![]() |
||
![]() |
||
yigidow06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigidow06
|
![]()
![]() ![]() |
||
ygtahmtkrks
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |