![]() |
|
307 Havalandırma/Klima fanı sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
betermen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2011 Saat 13:13 |
Arkadaşlar merhaba,
2004 model 307SW sahibiyim. Araçta dijital klima var. Aracın havalandırması ve kliması çalışıyor ancak fan üflemesi olmuyor. (Son kademeye getirsem bile üfleme olayı hiç yok-sanırım fanlar dönmüyor.) Bu arızaya internette rastlayamadım. Belki burada bilgisi olan bir arkadaş vardır. Saygılar, |
|
Peugeot 307 SW OV Pack
(2004) Siyah-Otomatik |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçen bir arkadaşta olmuştu.Alt tarafta kalorifer fanının soketini değiştirmişti sorun çözülmüştü.
|
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
yüksek akım yüzünden bazen kalorifer fan soketlerinde erime oluyor bazen soketle kurtarılıyor bazende fanıda değiştirmek gerekebiliyor.
|
|
![]() |
|
307sw'si olan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 307sw'si olan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracada bu gün baktırdım. soketin eridiğini ve soket ile beraber havalandırma motorunu değiştirmeleri gerektiğini söyledi servis ve 800 TL.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
soketin değişmesi lazım tek başına
![]() |
|
![]() |
|
ynusemre ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Aynı problemi seriviste 30 tl ye yaptırmıştım.Küçük bir soket için çokmuydu bilmiyorum.Ama en azından a dan z ye temizlik yıkama yapıyolar çıkarken.
Düzenleyen Emrekny - 30 Aralık 2011 Saat 18:08 |
|
2004 PUG 307 XT 1.6 110HB
|
|
![]() |
|
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
bu soket denilen şey arabanın neresinde arkadaşlar
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Klima kontrol panelinin arka tarafinda (hemen arkasinda degil). Saniyorum torpidoyu sokup oradan girip degistiriyorlar. |
|
![]() |
|
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
sokete baktırdık sağlam bakalım sorunu nasıl çözecez. benim sorunum kalorifer fanı kendiliğinden duruyor 30 saniye sonra tekrar devreye giriyor. 30 saniyede bizde pişiyoruz. bu sorunu yazın sıcaklarda yapıyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |