![]() |
|
307 kalorifer radyatörünün değişmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatihkiziroglu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihkiziroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2011 Saat 23:03 |
Merhabalar.Konuyu forumda arattım ama detaylı bilgi bulamadım.2003 model peugeot 307 xt aracımın şoför mahalindeki paspas sürekli ıslanıyor ve motor su eksiltiyordu.Bayiye gittim bu modellerin fabrika çıkışında kalorifer radyatörünü tutan 3 vida yerinin olduğunu ama fabrikanın sadece 1 vida taktığını diğer vida yerlerininde zamanla aşınıp antifiriz eksiltiğini söylediler.Eksik vidaların yerine vida taktılar yine eksiltti,yine gittim başka vida taktılar yine olmadı.Kalorifer radyatörünün değişmesi gerekli dediler.Öylece çıktım sanayiye gittim elektirk ustası kalorifer radyatörünün değişmesi için göğüsün komple sökülmesi gerektiğini söyledi.Bende buna pek sıcak bakmadım..Çünkü göğüs sökülüp takılsa tekrarında olmayan tıkırtılar ve çalışmayacak aksamlar olacağını düşünüyorum.Bu sorunu yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Bu işlem için illa göğüs mü sökülecek başka yolu yokmu ? |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar,
Forum kurallari geregi oncelikle kendinizi tanitmaniz gerekiyor. Asagidaki basliga bir ugrayin lutfen: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz Daha gecen gun contasinin nasil degistirilecegini nasil yapilir bolumunde paylastim. Arac tamamen sizinkinin aynisi. Sizinkinde de ayni sorun olabilir. Ayrica kalorifer petegini degistirmek icin torpido sokmeye gerek yok. Gerek var diyen ustanin yanina daha ugramayin. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20250&title=soutma-suyunun-aracn-%DDine-szmas-problemi Düzenleyen koliva - 18 Aralık 2011 Saat 23:08 |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Koliva hocam hemen yardıma yetişmiş :)) geç kaldım.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bu seferlik boyle oldu ![]() |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() |
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
307 kalorifer radyatörünü değiştirmek için torpidonun inmesine gerek yok
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() |
|
![]() |
|
fatihkiziroglu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihkiziroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Koliva çok teşekkür ediyorum.Paylaşımların çok işe yaradı.Öncelikle yetkili servise gittim durumu ve sizin yaptıklarınızı anlattım olmaz göğüs sökülecek dedi.Bende sanayiye gittim başka bir ustayla görüştüm tamam yaparım dedi ve anlattığınız gibi yaptı.Tabi olup olmadığını görmek için 1-2 gün takip edecem.Teşekkürler.....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |