![]() |
|
206 döşeme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2011 Saat 22:27 |
|||
Selam arkadaşlar nasılsınız uzun bi aradan sonra tekrar gelebildim işler çok yogun vallahi fırsat bulamıyorum bişey sorucam benim arabanın sürücü koltugunun döşemesi yırtıldı serviste sordum sadece oturdugumuz yerin kılıfına deli bi rakam söylediler izmirdeki çıkmacılarada baktım bulamadım nereden temin edebilirim ki araba 2000 model içi mavi sadece oturdugumuz kısmın orjinal kılıfı lazım bulamıyorum mutlaka para falanda önemli değil makul fiyat olduktan sonra nerden bulabilirim bi yardımcı olan cıkarsa çok sevinirim resminide atcam yakında
|
||||
ozaann
|
||||
![]() |
||||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Düzenleyen ose - 18 Aralık 2011 Saat 23:38 |
||||
![]() |
||||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
|||
güncell
|
||||
ozaann
|
||||
![]() |
||||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
valla döşemecilere git göster aynısını yaparlar kumaş varsa , kumaş yoksada komple temiz bişey yaptırırsın . Benimde sürücü koltuğu kötü görünüyor kapı tarafı ama parayı buluyum döşeme yaptıracam.
|
||||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
||||
![]() |
||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|||
döşemeciye gitme derim.Ben tepee için gittim sadece 5 tane koltuğa kılıf alacam, şimdi burda söylemek istemiyorum(................)450 lira dedi.Bence 40 liraya kılıflar var al önlerin ikisine geçir. |
||||
![]() |
||||
|||
orjinallikten vazgeçmeyi sevmiyorum döşemecide aynı orjinal döşemesini bulamadım bütün izmiri dolaştım çıkmacılara baktım bi tane buldum çok keyifli değil 100 dedi iyi olsaydı zaten alacaktım gören bilen olursa lütfen haber versin çünkü bu durum canımı çok sıkıyor :( numarada bırakayım bilen elinde olan varsa arasın nerdeyse valla gelir alırım
0507 940 40 31
|
||||
ozaann
|
||||
![]() |
||||
|||
güncel
|
||||
ozaann
|
||||
![]() |
||||
|||
Arkadaslar yokmu yardımcı olacak kimse ya :(
|
||||
ozaann
|
||||
![]() |
||||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Abicim kasko varsa ve kaskonda mini onarım paketin varsa Autoking de döşeme tamiri yapıyorlar diye biliyorum.
Madem orjinallik bozulmasın istiyorsun varsa böyle birşey autoking e bir göster bence belki yaparlar. ![]() http://www.autoking.org/servis_istasyonlari.htm#izmir Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 28 Aralık 2011 Saat 15:41 |
||||
![]() |
||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|||
Bencede eğer kaskonuz varsa mini onarıma gidin.
![]() ![]() |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |