![]() |
|
yardım lütfen ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2011 Saat 11:03 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
golge_oyunu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı golge_oyunu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam arkadaşlar bugün ilk işim benzin almak
![]() |
|
2004 model 307 XT otm.
AB (-) |
|
![]() |
|
woshborn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
7 litre ve üstü alman lazım sanırım yakıt ibresinin oynaması için .
|
|
Seni o kadar hayal ettim ki artık bir hayalsin…
Peugeot 207 2Tronıc 90 Hp 1.4 2010 Siyah BRC |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biraz çok benzin al sonra durumu kontrol et.
|
|
![]() |
|
droprain72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1966 Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı droprain72
merhaba
arkadaşım en az 35 tl lik bi benzin al.şamandırada arıza yoksa ibre çıkacaktır ve benzin uyarı ışığı sönecektir. |
|
2005 307 sw hdi
|
|
![]() |
|
golge_oyunu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı golge_oyunu
hiç kıpırdamadı ... hiç etkilenmedi bile..
|
|
2004 model 307 XT otm.
AB (-) |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Yakıt göstergesinin ibresi hiç kıpırdamadı mı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı golge_oyunu
Aracımla dün gezerken kırmızı ışık yandı bende sırf ışık sönsün diye 20 tl lik benzin aldım ve devam ettim ama ışık sönmedi başka bir petrole gittim bir 20 liralık daha benzin aldım ama yine sönmedi :S ve gezdikçe ibre inmeye devam etti .. akşam bu şekil de bıraktım sabah yeniden bindim arabaya ama yine ışık yanıyor :S şamandıra mı bozuldu acaba fikri veya bu konuda bilgisi olan varmı ? daha önce başına böyle birşey gelen varmı ?? Arabam da LPG yok bu ararda...
![]() |
|
2004 model 307 XT otm.
AB (-) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |