![]() |
|
sinek küçük mide bulandırır |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
fireblade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fireblade
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2011 Saat 15:36 |
||
ismini bir türlü çözemediğim elyaf mı diyeyim amiant mı diyeyim anlamadım..motor ile göğüs sacı arasında kalan ve ses ve ısıyı kesmesi için olan kumaşımsı parça...
forumda aramaya çalıştım ancak bulamadım.eminim başka 307 sahiplerininde karşılaştığı problemdir..
2.307 m aynı problem :) yağ çubuğu kırılması elyaf sorunu ...
ben peugeot servicebox a giremedim,ki bulayım..
açıkcası ismini bilen satın alan fiyatını bilen veya herhangi bir parlak fikirle parçalanmasını önleyen bir arkadaş varmıdır ?tertemiz motorun kirlenmesinden tozlanmasından bıktım..
|
|||
![]() |
|||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
O parçanın zarar görmesi için bir müdahale olması gerekir.Basınçlı su tutulduysa o parçalamıştır.
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Yağ çubuğu benimde kırıldı. Peugeot'a gittim durumu anlattım onlarda kırılmayan çubuk yapmışlar. turuncu renkte ve çok tatlı =) yiyesim gelmişti. 12 tl ye almıştım. kırılan parça ise karterde geziyo hala =) yağ değişiminde çıkartırız dediler bişey olmaz dediler.
|
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
bişey olmaz ama sanırsam çıkaramazlar karter inmeden o çubuğu.
![]() |
|||
![]() |
|||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
||
Mıknatıslı bir çubuk salarsanız belki çıkar
![]() |
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
ya çubuk plastikse.
![]() |
|||
![]() |
|||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
Plastiktir ya metal olsa kolay kırılır mı.
Motorun içinde saklambaç oynuyordur şimdi o ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
Tabi ki geçemez ben espri olsun diye öyle söyledim.Karterin dibine oturmuş bekliyordur beni kurtarın diye ![]() Yağ süzgeci var zaten karterde ordan hiç geçemez. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
||
Aynen bi yerlere saklanmıştır benim 206 da kırılmıştı yağ değişiminde bulamadık parçayı. Hangi akla hizmet kolay kırılan bir maddeden yapıyorlarsa. Adamlar plastikten yapmış.
|
|||
![]() |
|||
||
Abim kırılması veya kırılmaması onlar için önemli değil.Onlar için önemli olan maliyet.Bakacak olursak;Fabrikanın bir arabaya (örnek veriyorum)plastik yağ çubuğu takması=>1 lira,ama demirden yaptırıp takması 3lira.Şimdi bunu 10.000 lerce arabaya vurduğun zaman korkunç bir maliyet çıkıyor.
![]() |
|||
![]() |
|||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
||
kırılan o parça çoktan erimiştir ,yağ değişiminde bulamazsan endişelenme :) |
|||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|||
![]() |
|||
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
||
Benim yağ çubuguda kırıldı ucu içeride kaldı.Ust hiç bişey olmaz dedi.Yağ değişimi sırasında karteri açar çıkartırız dedi.ama bi kaç saat sürermiş.Temileyip silikonlayıp yerine oturutuyolarmış.
|
|||
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
karterde süzgeç var motora geçemiyor çubuk içeride oynuyor öyle. yağ değişiminde kolayca çıakrtıyorlar bi plastik yada demir tel yardımıyla. merak etmeyin.
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
fireblade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fireblade
||
ve bizim konu babasını kaybeder
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
Bahsettiğiniz ses yalıtım malzemesini alüminyum folyo ile kaplatsanız işe yarar diye düşünüyorum.Parçalanmasını engellemiş olursunuz.Belki başka çözümlerde vardır.Benim fikrim. ![]() Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 19 Aralık 2011 Saat 23:11 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |