![]() |
|
motor ariza lambasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AhMeT® ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2011 Saat 12:02 |
Slm arkadaslar. bir ay once aldigim 106 quicksilver in motor ariza lambasi devamli yanik duruyor acaba basina bole bisey gelen varmi ve bunun nedeni ne olabilir. simdiden tesekkur ederim.
|
|
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
|
![]() |
|
AhMeT® ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracta bazen yuksek devirlerde belli belirsiz tekleme yapiyo gibi. baskada bi sikinti olmuyor.aracimda lpg yok benzinde kullaniyorum.
|
|
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sekılde bir cumle cok genelleme olmus arıza lambası bircok seyden yanabilir.İllaki birinin basına gelmıstır ama sizinki ile aynı sebepmi bilinmez.
Aracınızı enyakın özel veya yetkılı peugeot servisine götürün. Özel servise gidersenizde Peugeot Planet (orjınal servis cihazı) cihazına sahip misiniz diye sorun ona göre baglatın.. |
|
![]() |
|
Tesekkurler verdigin bilgi icin.
|
|
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
bakımlar yapıldımı?
|
|
![]() |
|
Yok daha vaktim olmadi malesef. aracta tor siyon dagalmisti anca onu yaptirdim sira motor bakimina geliyo. aslinda yanik degildi otobanda hiz denemesi yaparken yandi bilgisayara baglattim oksijen sensoru anlik hata vermis birde fan musurunden falan bahsetti tamirci. fan musurune baktirsim bi sorun yok.ama oksijen sensorunu bilmiyorum ona bakmadik daha
|
|
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |