![]() |
|
acı bir yağ bakımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
gorkemteke ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2011 Saat 22:08 |
arkadaşlar bugun yag bakımı için bir arkadaşımın yerine gittim hoş beş muhabbet filtreler degişti yag degişti araba çekişden dustu bir soketi araç çalışırkjen cektik taktık ve turbo devreye girmez ve motor arıza lambası yanmaya başladı saat 12den 20:30 kadar usta ile basladık surdan mı burdan mı bilgisayara taktık filan ama olmadı en son saat 60km ile 90km yol yaptım ve ilk arabam hatta 15 gunluk arabamdan nefret eder oldum acaba şimdi ne yapmam lazım
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynısı 1 ay önce dizel cliomla benim başıma geldi bakımdan çıktım eve dönerken motor yedik 5 bin durup dururken :)
Düzenleyen umutrizaergen - 17 Aralık 2011 Saat 22:15 |
|
![]() |
|
vapio ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş Olsun;
Ben basımdan gecen olayı anlatıyım belkı azda olsa sıze yardımcı olmus olurum. benımde yag degısım zamanım gelmıstı gereklı parcalar degıstı yagda degıstı. aksam oldu eve geldım sabah arac ölü gbi calısmıyor. motor lambası yanıyor ve stop uyarısı verıyordu ustayı aradık gıtdık bı sekılde sanayıye yag fıltresını yanlıs takmıs orjınalı ıle degıstı ve duzeldı. Parcalarına baktır ıstersen sende tekrar gecmıs olsun bu arada 15 gunluk aracın hayırlı olsun Onur.. |
|
Peugeot 206 :) x desing Kum Grisi
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Doğru yağ koyulduğundan eminsiniz değil mi?
Hangi yağ koyuldu?Filtre orjinal mi?Bunlar çok önemli onun için soruyorum. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hocam sırf bu yüzden artık 50 100 fazla verecem gidecem servise en azından karşından muhattap alabileceğin biri olur. perşembe günü 300 lira harcadık kayış sesini kesecez diye, cuma ses yapmadı hiç bu sabah arabayı çalıştırdım baktım gene geliyo kayış sesi, sinirden çatladım ya
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Kayışı değiştirmediniz mi? V kayışı bahsettiğiniz herhalde. Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 17 Aralık 2011 Saat 22:37 |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Arabanmı var derdin var
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Tek derdimiz araba olsun. ![]() |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Demi hepsi iki cuval civata
![]() ![]() ![]() ilerde yanına beygir alabilirim ozaman 2hp elde etmiş olurum ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
soket çıkarıp takmanız hiç iyi olmamış.Çalışırken yapmanız dahada kötü.Kullanılan yağa ve yağ filtresine göz atmakta fayda var.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu çıkarılan soket akışmetrenin soketi olmasın.Hangi soketi çıkarıp taktınız? |
|
![]() |
|
gorkemteke ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
turbonun sol tarafında ufak bir kutucuk var onunb soketini cıkardı usta yag koyarken ben baska bir yeri gittim koydugu yagı göremedim ama mozat filitresini arıza devam edince eskisini taktık yine duzelmedi
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
kocaelide peugeot dan anlıyan yada iyi bir usta var mı gösterebilecegim
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Arkadaşlar bu tip parçaları orjinal kullanın gözünüzü seviyim,gidin kendiniz görerek alın ustalara güvenmeyin çoğu yalancı orjinal parça taktım diyen usta sayısı parmakla sayılacak kadar az,litresi 5 tl yede yağ var onu koysa nasıl anlayacaksınız ustanın vicdanına kalmış,mazot filtresi yağ filtresi önemli parçalar bunlar şakaya gelmez,şişer,hava yapar v.s. gerek yok arkadaşlar yapmayın böyle, |
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
ah şahin hocam haklı diyorsun sorma cocukluk arkadasım diye gittim calısan arabayı maffetti acayip canım sıkkın şimdi napacagımı bilmiyorum usta ben yaptım arabayı bana bırak ben yapıp vericem filan diyor ama acayip sogudum lanet bir durumdayım
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
arabayı bırakma.
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bakıma gitmeden açsaydın burda bir konu ya yazardık ne yapmak gerektiğini.
Şahin bey in söylediği doğru filtreleri kesinlikle orjinal kullanın.Gerçekten çok farkediyor.Ben bir kere yan sanayi hava filtresi alıp taktım aracın yakıt tüketimi arttı hemen orjinaliyle değiştirdim. Çalışırken soket çekilir mi hiç hayret yahu.Arıza kodu girmiştir beyin.Aracı bilgisayara bağlatın.Arıza kodlarını silip bir bakın.Sürekli olan arıza varsa zaten görünür bilgisayarda.Ona göre işlem yaparsınız. Aracınızı kimseye teslim etmeyin daima başında bekleyin.Ne işlem yapıldı mutlaka görün.Bunlar önemli şeyler. ![]() Tavsiyem filtrelerin hepsini orjinal alıp değiştirin.Yağı da kendiniz alın.Mutlaka kapalı kutuda olsun. Masrafları da arkadaşınızın hesabına yazarsınız ![]() Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 18 Aralık 2011 Saat 16:50 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
:) hava filtresini ve polen filtresini ben alıp taktım fil marka 4 gun her hangi bir problem cıkmadı usta ile gidip parcacıdan yag filtresi orjinal mazot filtresini meca bilmem ne diye bir marka aracın eski filtresinde her hangi bir marka göremedim görseydim ısrarla onu alıcaktım yanlız aractan cıkan filtre ile yeni aldıgım mazot filtresinin model noları ve tipi aynı bir sadece arabaya ne marka yag koyuldugunu göremedim ama onuda ögrenebilirim yarın bir komsum arabayı onceden göturdugu özel serv,se göturucek bilgisayara baglanıcak yapılan islemleri ustaya anlattım hortumları iyi baglayamamıs olabilir dedi yarın adam neyi var neyi yok söyluycek bişeyleri bozduysa hatalı yapan ögrenicem ve masraflarını talep edicem yada papaz olucaz
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |