![]() |
|
amortisör ve takozları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Doğan CABA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2011 Konum: istanbul / Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Doğan CABA
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2012 Saat 01:10 |
arkadaşlar kısa yay taktırıcak olanlara tavsiyem yayı takmadan once uzerıne seffaf su hortumu benzeri hortum var onlardan gecirin o zaman cukura düşmelerde ses yapmaz..
benim 206 da 5cm FK kısa yay var ben yaptım bir arkadaşım söylemişti ve işe yaradı cukura düşmelerde ses yok :) |
|
/// PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE
0554 600 1993 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok Devrik bir cümle oldu bizim orjinal süspansiyonlarla VW süspansiyonları arasında fark baya var onlar çok yumuşak çok çabuk yana yatıyor bizimkiler sert yan yatmıyor araç virajlarda falan çok rahat. o yüzden sordum eskisine oranla daha yumuşakmı diye
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok yumuşak değil ben vw poloda kullandım hemen hemen aynı çok dikkatimi çeken bi fark yok orjinalle arasındada pek fark yok
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
arkadaşlar değiştim amortisör ve takozları yavuz25 arkadaşın dediği gibi takoz başlarındaki bilyalarıda yağladım amortisörleri monroe taktım 2 ön amortisör 2 amortisör takozu rot balans +işçilik 320 milyon verdim.değişmemin sebebi bizim buranın yolları biraz kötü amortisör özelliğini kaybetmişti bide üzerindekiler fabrika çıkışı amortisörlerdi takozlarda çok ses yapıyordu şimdi çok sessizleşti.aldığım ürünlerin 2 yılda garantisi var belgesinide aldım sadece patlamaya karşı değil sesde yaparsa garantiye giriyor.
|
|
|
|
![]() |
|
Kolay gelsin, bu yeni amortisör'lerinizi niçin aldınız ? şuankilerin ne sorunu vardı ? yumuşak mı birde bu aldıklarınız ? Teşekkürler
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
ön amartsiörlerin başlarında birer bilya olur onların takılmadan önce gres yağıyla yağlanması hem direksiyonu kolaylaştırır hemde ilerleyene zamanlarda ses gelmez. |
|
![]() |
|
ercan_g ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
valla hocam ben spor yay taktırdım önlere 106 aracımda. yaylar biraz kısa geldi lastiklerden biri boşluğa girdiğinde takur tukur sesler geliyor kısa olduğu için yay alt kısma düşüyor sonra lastik çukurdan çıkınca yay üst çene kısmına vuruyor bu şekilde bir sorun yaşamanı istemem
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
slm arkadaşlar geçen arabanın arka amortisörleri değişmiştim yarında ön amortisörleri ve takozlarını değiştirecem nelere dikkat etmemi istersiniz bu arada monroe marka takacam nasıldır kalitelimi ? arkaların tanesini 80 tl.ye değişmiştim önlerede 80 demişti ellerinde yoktu istemişler gelmiş fiyat bana uygun geldi sizce nasıl ?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |