![]() |
|
krom vites topuzu ve pedal takımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nkre51 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2011 Saat 23:35 |
arkadaşlar kendi aracımdan çıkarttığım
topuz ve pedal takımı satılıktır
ikisini birlikte 150 sayabilirim
307 207 206 ve 206+ modellerine uyar
Düzenleyen nkre51 - 15 Aralık 2011 Saat 23:37 |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece topuz lazım bana körük var. ne kadara verirsin?
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
nkre51 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tek alırsanız aynı fiyat olur
|
|
![]() |
|
Night ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
hocam mrb 206 stop ve spoiler var takas düşünürsen görüşelim özel mesaj atamıyorum
|
|
![]() |
|
takas düşünmüyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |