![]() |
|
Teyp kodu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aykut1224 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykut1224
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2011 Saat 11:25 |
bisorunum varda.bende 2004 pegeout 206 var.orjinal cd çaları bozuldu.bende internetten bi arkadastan çıkma aldım.teyp i taktım şifre istemedi.direk çaldı.ama bib bib diye ötüyo.ne yapabilirim.yardım...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin taktiginiz teybin guvenlik sistemi olarak aracinizin sasi numarasi teybin icerisindeki cip'e yazilmistir. Aracinizi her calistirmada bu kod ile BSI'da kayitli kod karsilastirilir, eger yanlis ise sizin durumunuzda oldugu gibi beep'lemeye baslar. PP2000 olan bir yere gidip radyonuzun icerisinde kayitli olan sasi numarasini sizin aracinizin sasi numarasi ile degistirtmeniz gerekiyor. Baska bir yolu yok. |
|
![]() |
|
aykut1224 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykut1224
![]() ![]() ![]() ![]() |
teyp in üstünde PU 72471 A (U) yazıyor.bunu teyp ten kod girerek hallademezmiyim.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Iki turlu teyp var. Ilki direk kod ister ve kodu girersiniz (siz istemedigini soylediniz), ikincisi ise bir onceki mesajimda dedigim gibi sasi numarasi teybin icerisine yazilidir ve kod olayi yoktur. Yani sizin durumunuzda sasi numarasini teybe yazdirmaktan baska cozum yok. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykut1224
servis bunu yapabilir değilmi.çok masrafım olurmu.
|
|
![]() |
|
Servis tabii ki yapabilir. Fiyat konusunda bir bilgim yok. Eger yakinimda olsaydiniz ben bedava yapardim ![]() Bu konusmalari baska bir baslik altina tasiyorum. Murat Bey'in topigini saptirmayalim ![]() |
|
![]() |
|
Ayrica kendinizi bize tanitmadiginizi goruyorum. Lutfen asagidaki bilgiler dahilinde tanitiniz.
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykut1224
teşekkür ederim bilgileriniz için.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |