![]() |
|
arac hakkında yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2011 Saat 16:11 |
iyice baktırt dostum 170000 çok dizel sonuçta
|
|
![]() |
|
gurkanpeker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2011 Konum: 206 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurkanpeker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
cok tşkler arkadaşlar bi kac yere daha baktırayım bakalım :)
|
|
![]() |
|
golge_oyunu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı golge_oyunu
Arkadaşım aracın geçmiş kayıtlarına bakın , düzenli olarak servis bakımları yapılmışsa ve motorun güncel durumu da iyise sorun olacagını düşünmüyorum ..
|
|
2004 model 307 XT otm.
AB (-) |
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
öncelikle aramıza hoşgeldiniz.170000 dizel bi araba için yüksek km.tabi kullanım şartlarına bağlı temizde kullanılmış olabilir almadan önce motor durumunu belirleyen testler var mutlaka o testi yaptır yani motorunu bi kaç kişiye göster motorda işlem yapılmışmı onları iyice öğren fiyat konusunda bilgim yok arkadaşlar sana yardımcı olurlar
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
gurkanpeker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2011 Konum: 206 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurkanpeker
merhaba arkadaşlar ismim gurkan tekirdağ/merkezde oturuyorum 2001 model golf comfortline aacımı sattım malum benzin fiyatları ve golfler biraz cok yakıyor 206 1.4 hdi almayı düşünüyorum 170.000 kmde 2006 x-dising bir arac buldum 15.000 tl uygunmudur fiyatı değişen sağ çamurluk var bide :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |