![]() |
|
arac hakkında yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2011 Saat 16:11 |
iyice baktırt dostum 170000 çok dizel sonuçta
|
|
![]() |
|
gurkanpeker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2011 Konum: 206 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurkanpeker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
cok tşkler arkadaşlar bi kac yere daha baktırayım bakalım :)
|
|
![]() |
|
golge_oyunu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı golge_oyunu
Arkadaşım aracın geçmiş kayıtlarına bakın , düzenli olarak servis bakımları yapılmışsa ve motorun güncel durumu da iyise sorun olacagını düşünmüyorum ..
|
|
2004 model 307 XT otm.
AB (-) |
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
öncelikle aramıza hoşgeldiniz.170000 dizel bi araba için yüksek km.tabi kullanım şartlarına bağlı temizde kullanılmış olabilir almadan önce motor durumunu belirleyen testler var mutlaka o testi yaptır yani motorunu bi kaç kişiye göster motorda işlem yapılmışmı onları iyice öğren fiyat konusunda bilgim yok arkadaşlar sana yardımcı olurlar
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
gurkanpeker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2011 Konum: 206 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurkanpeker
merhaba arkadaşlar ismim gurkan tekirdağ/merkezde oturuyorum 2001 model golf comfortline aacımı sattım malum benzin fiyatları ve golfler biraz cok yakıyor 206 1.4 hdi almayı düşünüyorum 170.000 kmde 2006 x-dising bir arac buldum 15.000 tl uygunmudur fiyatı değişen sağ çamurluk var bide :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |