![]() |
|
merhaba arkadaşlar 206 arıza lambası yanıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Birbeyin@glu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2011 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Birbeyin@glu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2011 Saat 23:36 |
merhaba arkadaşlar 2006 model. 206 arıza ve airbag lambası yanıyor aracımı yeni aldım ik aldığımda yanmıyordu
ama iki gündür yanmaya başadı ve sabahları ilk marşa bastığımda almıyor ikinci ve üçüncü marşa bastığımda alıyor çekişinde gidişinde bir problem yok. acaba neyden yapar bunu bana biraz servis uzak burda bir tamirciye göstericem bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Düzenleyen Birbeyin@glu - 13 Aralık 2011 Saat 23:45 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ariza isiginin yanmasi demek, aracin bir ariza kodu urettigi ve kaydettigi anlamina gelir. Aracinizi bilgisayara baglatip bu hatalarin ne olduklarini gorebilirsiniz. Ancak bundan once isterseniz akunuzun saglamligini ve baglantilarinin temiz ve duzgun olduklarini bir test edin derim. Kutup baslarini sokun ve oksitlenme varsa temizleyin. |
|
![]() |
|
Birbeyin@glu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2011 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Birbeyin@glu
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler koliva
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Ön koltukların altında soketler var airbag ile ilgili onlarda temassızlık olabilir.Başlangıç olarak bir bakın onlara.Soketlerde temassızlık olduğunda airbag lambası yanar.Arıza ışığı da bununla ilgili olabilir.Marş geç alıyorsa aküye bir baktırın.Zayıflamışsa yenisi ile değiştirmenizi tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Birbeyin@glu
teşekkür ederim 06ÖzGüR06 sabah ilk işim ona bakıcam ve akümü değişticem
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Birbeyin@glu
bir sorum daha olucak 1400 motor.2006 model
50 tl benzinle şehir içi bazen 90 km ile 110 km arası yol yapıyor bu normalmi, anormalmi sizce tüp taktırmalımıyım. yoksa bu arıza lambasıyla bir alakası varmıdır. eğer aynı araçtan kullanan bir arkadaşım varsa yakıt durumunu yazarsa sevinirirm |
|
![]() |
|
drakman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende de 2006 model 1.4 motor Triptronic 206 var fakat senin aracının otomatik mi manuel mi olduğunu yazmamışsın. Kardeş aracının yakıt durumu sadece araca bağlı değildir, örneğin ben agresif kullanıyorum senin değerlerinden daha fazla yakıyor benim aracım. Ben kısa mesafede bile gaza basar kavşağa gelince frene basarım, böyle kullanmak hoşuma gidiyor ama faturası kabarık tabiki ! Senin yaşadığın sorunların tıpkısı bende de var. Arıza lambası yanıyor, airbag'de arıza lambası yanıyor. Servise her gittiğimde baktırıyorum bilgisayardan ama arıza yok çıkıyor.Serviste söndürüyorlar. Bence araç hassas olduğu ve o an yaşadığı küçük bir sorunda hemen lambayı yakıyor. Airbag'a gelince koltukların altında airbagle ilgili temassızlık var demiş bir arkadaş ama tam olarak ne yapılacağını söylememiş ona bende bakacağım büyük ihtimal ondandır.
|
|
PEUGEOT 3008 ALLURE ETG6(FULL) DİZEL+OTOM.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |