![]() |
|
Sürücü koltuğundan gıcır gıcır ses geliyor... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2011 Saat 21:11 |
Merhaba arkadaşlar...
Bir kaç haftadır seyir halinde aracımın sürücü koltuğundan gıcır gıcır ses geliyor, bugün fazlasıyla sinirime dokundu. Civataları falan mı gevşemiştir acaba? Bu konuda şikayeti olan ve çözen arkadaşlar var mı?
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bi ben sanıyodum bu sorundan muzdarip. Ben de inip binerken duyuyorum bu sesi, çok sinir bozucu.
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() ![]() ![]() ![]() |
Koltuğun altında süngeri tutan ızgara şeklinde teller var.Onlar ses yapıyor olabilir.Oto döşemeciye gösterin sorunu çözecektir.
Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 13 Aralık 2011 Saat 22:21 |
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
bende de var aynı sorun. peugeot'ların arızaları kronik galiba. bir arıza bir sorun varsa hemen hemen bütün peugeot'larda var.
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
arabama kılıf taktırmıştım. takarlarken baktım kancayla falan tutturdular. Acaba o kancalarmı ses yapıyor diye geldi aklıma...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Eski forum mudavilerimizden nami diyar Metin (
![]() |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
bagajı açın eğer arka koltuklardan ise sağ ve sol tarafta üstte düğmeleri var ileri doğru yatırın arka koltuk içlerinde kancalar var onlara dokunmayın kancaları tutan demir var sağ ve solda o demirlere siyah bant sarın veya izalasyon bantı sarın koltukları geri sabitleyin ses kesilir benim araçta bu sorunu böyle hallettim izalasyon bantlar var bez ön koltuklardan geliyorsa sağ ve sol tarafta bağlantı yerleri var civatalarına bakın ve yağlayın alt yaylardan geliyorsa koltuk kılıfcı halleder
|
|
![]() |
|
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
bu sorun bende de vardı.. koltuğa her oturduğumda 107 kiloluk bir cüsse tarafından eziliyordu :) sıkı bir diyetle kilomu 98' e düşürdüm, gıcırdama biraz olsun azaldı, şimdi sadece virajlarda yapıyor.. tek çözüm diyet :)
|
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Harika yontem ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |