|
motor isinmasi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
iso
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: bekar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 Saat 19:45 |
oncelikle kendimi tanitiyim ben kosovaliyim... sizlere bi soru sormak istedim bende 2002 206 1.6 16v arac var....motor sicakligi 90'i geciyor ama bu hep olmuyo bazen oluyo...su aralar daha SIK olmaya basladi....suyunu kontrol ettim motor yaginida kontrol ettim hersey tamam sizce ne sorun olabilir...bu arada tsaterde I harfi yok
|
|
bajdarana
|
|
enilder
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: TURKEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sorun hararet müşüründe olabilir mi?
|
|
Peugeot 306 Griffe 1.6 8V
|
|
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
termostatınızın durumu nedir.?
|
|
MagicPerformance
2. Vites 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
sorun yok bendede bazen 100 e kadar geliyor.
|
|
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben ce bi sorun yok ama illa içim rahat etsin diyosan su devirdaimine baktır olmadı termostadı da kontrol ettirin. Termostadın kontrolü daha basittir.
|
|
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Normal çalışma sıcaklığı 90 saten 90 - 100 normal
|
|
MagicPerformance
2. Vites 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
sorun yk ama illaki içim rahat olsun diyorsanız aracın su seviyesini rutin aralıklarla kontrol edin. Önemli ölçüde eksiltme yapmayacaktır. |
|
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Arkadaşlar aracın hareret yapmasından korkuyorsanız olay çok basit mesala şimdi benim aracın üstünde 87lik termostat var , yazın 75 lik bir termostat taktınız zaman hiç bir sorununuz olmaz , kış geldiği zaman yeniden 87 liği takabilirsiniz
|
|
zerzevat
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2013 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peuteot ların ilk alanların genel sorunu :) konu hortlaycak ama birilerine belki faydası olur diye yazayım dedim.
diğer markalarda 90 da fan açıyor. gösterge 90 da duruyor.. ama pejolar öyle değil. 100 e doğru açıyor. 98 sanıyorum... gösterge 90 ı geçer.... 100'ü de geçiyorsa sorun var demektir. ARACI STOP ETMEYİN hemen kaloriferi en sıcak konuma getirin. fanı sonuna kadar açın. ve klimayı da çalıştırın. hararet 90 altına düşünce stop edin ve bir uzmana baktırın.
|
|
zerzevat
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2013 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tabi araç rölantide çalışıyor olsun. motor kapağını da açın ve motordan uzakta durun (bazen hortum patlayabiliyor-haşlanmayın)
halen yükselmeye devam ediyorsa sotop edin. AYRICA RADYATÖR ÜZERİNE YAVAŞ YAVAŞ SU DÖKEBİLİRSİNİZ. ÖN IZGARADAN SU SERPEBİLİRSİNİZ... RADYATÖR DİYORUM!! SAKIN MOTORA DÖKMEYİN. BLOK ÇATLAR. MOTOR ÇÖP OLUR!
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |