![]() |
|
acil yardım arkadaşlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xtugrul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: tekniker Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 Saat 15:06 |
merhaba arkadaşlar 306 griffe hacbenk almak istiyorum
sizce nasıl arabadır yakıtı olsun vergisi olsun.....parca fiyatları olsun
yedek parca sıkıntısı varmı iyi yönleri kötü yönleri nelerdir gibi sorulara yanıt arıyorum
acil cvp bekliyorum ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar,
Forumumuzda pek cok 306 griffe kullanici var. Kendileri aracin nasil oldugu konusunda detayli bilgiler vereceklerdir. Yedek parca bulmada problem ben hic duymadim. Zaten forumumuzun cok iyi bir sponsoru var ve cok uygun fiyata orjinal yedek parca bulabilirsiniz. Birde, foruma her yeni uye olan arkadasimizin yaptigi gibi, Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |