![]() |
|
otomatik şanzuman sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
tlgxn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: TAVŞANLI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2011 Saat 08:38 |
||
merhabalar arkadaşlar çok sevdiğim bir yakınımın 2000 model otomatik 406 var sıkıntısı kontağı çevirdikten sonra ekranda spor mod ve kış modu ışıkları sürekli yanıp sönüyor bunu neden yapar ve bana otomatik şanzumandan anlıyan iyi bir usta tavsiye edebılırmısınız şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Merhaba,
Spor ve kar modu isiklarinin yanip sonmesi otomatik sanzimanda bir hatanin olustugunu gosterir. En kisa zamanda araci bilgisayara baglayip hatanin ne oldugunun tespit edilmesi gerekiyor. |
|||
![]() |
|||
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
||
aynı sorun bendede vardı 206 da yanıp sönüyordu peki yolda giderken yokuşta araba agırlaşıyormu ? bayılma noktasına geliyormu?
|
|||
![]() |
|||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
muhtemelen elektrovalflerin değişimi ile düzelecektir.
|
|||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|||
![]() |
|||
nightfly ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
||
geçmiş olsun öncelikle. bu konuda alisuat arkadaşımızın yazdığı detaylı bir bilgi var orayı okumanı tavsiye ederim. bende 307 xt triptonic var. bende de arıza veriyordu , selenoid yada elektro vana değişimi gerekecek sende şanzıman yağın değişmediyse o da değişecek ankara da tek oto bu işi yapıyor . benim kasımın 29 u gibi değişti . şanzıman yağı hariç teleyükleme vanalar işçilik dahil 450 tl ye maloldu fakat ben kampanya zamanı yaptırdım .
|
|||
![]() |
|||
tlgxn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: TAVŞANLI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
||
açıkcası onu bılmıyorum kendisine sormam gerekıyor ögrenır ögrenmez geri dönüşüm yaparım ilğinden dolayı teşekkür ederim |
|||
![]() |
|||
||
anlıyorum sizi sizden ricam tek oto nun tel numaraları ve adresini verebilirmisiniz teşekkür ederim ![]() |
|||
![]() |
|||
||
pardon ya tekoto peugeot yetkili servisi değil mi :) |
|||
![]() |
|||
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
||
ankara dan yokmu sponsor nedenn
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |