Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

otomatik şanzuman sorunu

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 406
Forum Tanımlaması: Peugeot 406, 1995'ten 2004'e kadar üretilen geniş bir aile otomobilidir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20485
Tarih: 16 Temmuz 2025 Saat 12:49
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: otomatik şanzuman sorunu
Mesajı Yazan: tlgxn
Konu: otomatik şanzuman sorunu
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 08:38
 merhabalar arkadaşlar çok sevdiğim bir  yakınımın  2000 model otomatik  406 var  sıkıntısı  kontağı çevirdikten sonra ekranda spor mod ve kış modu ışıkları sürekli yanıp sönüyor bunu neden yapar ve bana otomatik şanzumandan anlıyan iyi bir usta tavsiye edebılırmısınız şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 11:14
Merhaba,
Spor ve kar modu isiklarinin yanip sonmesi otomatik sanzimanda bir hatanin olustugunu gosterir. En kisa zamanda araci bilgisayara baglayip hatanin ne oldugunun tespit edilmesi gerekiyor. 

Mesajı Yazan: EMRE
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 12:52
aynı sorun bendede vardı 206 da yanıp sönüyordu peki yolda giderken yokuşta araba agırlaşıyormu ? bayılma noktasına geliyormu? 

Mesajı Yazan: ekinoks44
Mesaj Tarihi: 10 Aralık 2011 Saat 23:16
muhtemelen elektrovalflerin değişimi ile düzelecektir.

-------------
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites
Ford Focus Titanium 2013 Powershift

Mesajı Yazan: nightfly
Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2011 Saat 12:56
Orjinalini yazan: tlgxn tlgxn Yazdı:

merhabalar arkadaşlar çok sevdiğim bir  yakınımın  2000 model otomatik  406 var  sıkıntısı  kontağı çevirdikten sonra ekranda spor mod ve kış modu ışıkları sürekli yanıp sönüyor bunu neden yapar ve bana otomatik şanzumandan anlıyan iyi bir usta tavsiye edebılırmısınız şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum 

geçmiş olsun öncelikle. bu konuda alisuat arkadaşımızın yazdığı detaylı bir bilgi var orayı okumanı tavsiye ederim. bende 307 xt triptonic var. bende de arıza veriyordu , selenoid yada elektro vana değişimi gerekecek sende şanzıman yağın değişmediyse o da değişecek ankara da tek oto bu işi yapıyor . benim kasımın 29 u gibi değişti . şanzıman yağı hariç teleyükleme vanalar işçilik dahil 450 tl ye maloldu fakat ben kampanya zamanı yaptırdım . 

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2011 Saat 13:56
Orjinalini yazan: EMRE EMRE Yazdı:

aynı sorun bendede vardı 206 da yanıp sönüyordu peki yolda giderken yokuşta araba agırlaşıyormu ? bayılma noktasına geliyormu? 

açıkcası   onu bılmıyorum   kendisine sormam gerekıyor ögrenır ögrenmez geri dönüşüm yaparım ilğinden dolayı teşekkür ederim

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2011 Saat 13:58
Orjinalini yazan: nightfly nightfly Yazdı:

geçmiş olsun öncelikle. bu konuda alisuat arkadaşımızın yazdığı detaylı bir bilgi var orayı okumanı tavsiye ederim. bende 307 xt triptonic var. bende de arıza veriyordu , selenoid yada elektro vana değişimi gerekecek sende şanzıman yağın değişmediyse o da değişecek ankara da tek oto bu işi yapıyor . benim kasımın 29 u gibi değişti . şanzıman yağı hariç teleyükleme vanalar işçilik dahil 450 tl ye maloldu fakat ben kampanya zamanı yaptırdım .

anlıyorum sizi  sizden ricam  tek oto nun   tel numaraları ve adresini verebilirmisiniz

teşekkür ederim   Smile

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2011 Saat 14:01

Orjinalini yazan: nightfly nightfly Yazdı:

anlıyorum sizi  sizden ricam  tek oto nun   tel numaraları ve adresini verebilirmisiniz

teşekkür ederim   Smile 

pardon ya tekoto peugeot yetkili servisi değil mi   :)

Mesajı Yazan: toga406
Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2012 Saat 11:48
ankara dan yokmu sponsor nedenn

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net