![]() |
|
307 dijital klima aydınlatma sorunu!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2011 Saat 12:32 |
slm arkadaşlar.benim 307 nin dijital klima tuşlarının ışıkları yanmıyordu.kendim 3 adet dipsiz led ampul aldım ve yaptım süper oldu
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elinize saglik. Elinizde fotograflar ya da video varsa paylasabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
video yok ama foto cekebilirim.yakında vites körüğünü de değiştireceğim.orjınalıne 210 tl diyorlar mat siyah deri buldum terziye birebir diktireceğim.ikisinin bir fotosunu eklerim..iyi günler...
|
|
![]() |
|
Nefretnet ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nefretnet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benmde 206 yanmıyor yaa ışıklar vidalar nerde kii bütün konsolu mu sökmek gerekli beceremezsem bide
|
|
peugeot 206 roland garros
|
|
![]() |
|
206 aynı mı bilmiyorum.ilk 2 vida küllüğün içinde bu ikisini sökünce sadece klima ve vites çevresindeki tek parça çıkıyor.çok kolay yapabilirsiiz eğer aynı ise... |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Beceremezsem diye birsey yok ki. Endiselenecekte birsey yok. En kotu ihtimalle soktuklerinizi geri takar eski haline dondurursunuz. |
|
![]() |
|
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O İşik sorunuda benım cam kumandalarımda ve ayna ayarlayıcılarımda var degişmesi gerekiyor ve kucucuk parca 200 tl karanlık olan cam acma panellerımı kullanmayı tercıh ettım :)
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |