![]() |
|
ŞANZIMAN SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2011 Saat 00:34 |
ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABALAR BENİM 2001 1.6 16V PEUGEOT 206 VAR YANLIZ ARABADA BİR SORUN BAŞLADI ŞANZIMANINDAN SES GELMEYE BAŞLADI AYAĞIMI DEBRİYAJA BASIYORUM SES KESİLİYO ÇEKİYORUM SES DAVAM EDİYO ŞANZIMANIN YAĞINI DEĞİŞTİRDİM GİNE AYNI GERİ VİTESTE ÇOK SES YAPIYO USTALARA GÖSTERDİM GRUP MİLİ VE BİLYASINDAN OLDUGUNU SÖYLEDİ AMA USTALARIN HEPSİ FARLI BİŞEYLER DİYO SİZCE NEDİR PRBLEM ŞANZIMAN SÖKTÜRÜYÜM MÜ ÇOK KARARSIZ KALDIM
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
![]() ![]() ![]() ![]() |
Priz direk bilyasında veya grup milinde sıkıntı vardır.Diğer olasılık ise debriyaj bilyasıdır her 3 ü içinde şanzumanın sökülmesi gerek
|
|
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
peki nasıl anlıcaz debriaj bilyasındaysa baskıyı tekrar degiştim diyelim bilyasını filan takıldı ve tekrar aynı sesi verdi peki şanzıman söküldüğünde bozuk olan mazemeler işleve girmeden öncede belli oluyomu şanzımanda
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
bilya söküldüğünde zaten bozuk olup olmadığı anlaşılıcak şanzumanda yerdeyken priz direkten çevirilirse sıkıntı vamı yokmu anlaşılır arkadaşım
|
|
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
debirya balatası sökülünce şanzımanda iner dişlilerde sıkıntı varsa ortaya çıkar araç kalkışta titreme yapıyorsa debriyaj üsten kavrıyorsa çekişte düşüş varsa gaza basınca araç bağırıyor gitmiyorsa debriyaj balatasıdır debriyaj balatası değişirken dişlileri bilyaları kontrol ettir aracın başında dur ve tüm sıkıntılarını ustana ilet gerekli parçaları sponsorumuz olan şahin peugeotan temin edebilirsin hem ilgili hem uygun fiyata artı orjinal parça Orjinal Yedek Parça 0216 631 18 12 0533 301 88 06 www.peugeotmarket.com |
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
yaklaşık 300 tl falan masrafı war. ama o işlemden sonra anarya sesin %70 azalcak. debrijajdaki seste gidiyor. geçen sene başıma gelmişti fakat tam olarak neler değişti hatırlıyamıyorum. keçe değişti, bide bilyalar değişti sanırım. şanzuman indiği için işçilik çok alıyolasr
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
yardımcı olan arkdaşlara şükranlarımı duyarım ben tokatta oldugum için burda parça sıkıntı aradıgını bulamıyosun şanjimanı söktürüp ya ankarada yada kayseriye gitcem bu haldede yola gitmek istemiyorum daha büyük sorun acar diye en mantıklısı bu görünüyo ankarada veya kayseride iyi usta araştırıcam artık hepinize tekrardan teşekkürederim.....
|
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
ha şöyle bişey söyliyim. bu ses aracında extra bir maliyet yaratmaz. değişcek parçalar bellidir. onun haricinde başka parçalara zarar wermez. ben o sesle 1 yıl bindim. bana maliyet çıkarmıştı aynı maliyete 1 yıl sonra yine aynı çıktı. sıkıntısı sadece sinir bozucu ses
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
burak_08 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2012 Konum: ARTVİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
arkadaşlar peugeot 206 otomatik şanzımanla ilgili bir sorunum var trabzonda bu işlerle ilgilenen bir usta bilen varmı daha doğrusu varmıs ama ismini falan bulamadım yardımcı olabılecek arkadaşlar varsa sevinirim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |