![]() |
|
Akım Çekebilir miyim? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2011 Saat 18:00 |
||
İsteğim ev sistemini arabamda kullanmak kısaca. ev sisteminin çalıştığı voltaj 12 v girişli fakat ara konvertör vasıtasıyla 12 e düşürülüyor. onu iptal ettiğimde araçta kullanabilirim diye düşünüyorum. hem koca kutuyu taşımak bagajda mantıklı gelmiyor bana. çok yüksek bir bass istemiyorum açıkcası aracımda. voltajı nerden alabilirim 206 xs için?
|
|||
![]() |
|||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
O işi bende yapmaya çalıştım bu sistemler 12 ile çoğu çalışmıyor sizin yapacağınız 220v çıkaran aparatlardan alıp gücü ordan alıp sistemi bağlamak şöyle bir kötü yanı varki evde verdiği tadı arabada vermiyor
|
|||
![]() |
|||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
Başlık çok güzel olmuş
akım çekebilir miyim ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
||
Hakkat
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
beğenmenize sevindim ama ben bu söylediğimi yapmak istiyorum. yardımcı olabilecek arkadaşlarım yok mu? |
|||
![]() |
|||
||
sonuçta 12 volt diye girişi var sisteme öyle yazıyor konvertörün üzerinde. bu voltajı araç da sağlıyor halbuki neden olmasın. evdeki sesi aramıyorum zaten. sadece bir daha masraf etmekten kaçmak niyetim. hem de ilk dile getirdiğim gibi kocaman bir sandıkla bagajımı doldurmam beni biraz yokuşa sürüyor. çoğunlukla uzun yolda kullanıyorum aracımı. daha öncesinde bunun sıkıntısını çok çektim. keyfi bambaşka tabi mükemmel bir ses sistemi ile döşemek aracımı. fakat satmakta bulunduğum araç sedan kasa oldukça geniş bir araç. şu an niyetlendiğim araç ise 206 xs. sığar mıyım eşyalarımla diye içerisine dert ediyorum. fuzuli geliyor bu yüzden şu an o güzel hoş vuran bass sesine özlem duyacağım belki ama, mecburum gibi feragat etmekte... :(
|
|||
![]() |
|||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
||
ev sistemi araç tesisatı gibi ses vermez.küçük bir bass litresi
düşük bir kabin işinizi görür |
|||
![]() |
|||
||
birde voltajı 220 ye çıkarmama gerek yok diye düşünüyorum aracımda. az çok elektrikten anlıyorum. ben aradaki konvertörü kestiğimde ses sistemimden gerek kalmıyor hiç yükseltmeye direk aküden bile çekebilirim diye düşünüyorum hatta. çakmaklık kullanabilirim diye düşünüyorum fakat sigorta dayanmaz diye düşündüm. o yüzden bir bilgisi olana danışmaktı niyetim. teşekkürler ilginizden dolayı... iyi forumlar
|
|||
![]() |
|||
||
araç tesisatı gibi olmasını istemiyorum zaten sadece elimdeki ses sistemini kullanmak istiyorum. özellikle de boyutlarından dolayı. ev sistemim creative 4+1 4400Watt bir cihaz. anlatamadım herhalde arkadaşlar isteğimi?
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
||
Benim bildiğim böyle bende aynısını denedim abim sanayi elektirikçisi aldı taktı fişe düşürücüden sonra baktı kaçla çalıştığına 30 civarı çıktı , oyüzden söyledim sizin yerinizde olsan iyi iki tane hopörlör takarım setede gerek yok gayet güzel yeter uzun yolda saten aşırı bası dinlemezsiniz tatlı bir bas yeterli kanımca
|
|||
![]() |
|||
||
teşekkür ederim. satacağım yani cihazımı anlaşılan. iyi geceler
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
||
![]() |
|||
junker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
||
Cihazın girişi 12 v olsada araya uygun güçte bir regüle devresi koymadan verim alamazsınız bence, dalgalanmadan dolayı sisteme zarar verebilir veya seste cızırtı olabilir... |
|||
207 1.6 HDI Premium
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Su linke goz atmanizi tavsiye ederim. Bir arkadasimiz aracina playstation baglamak istiyordu ve bagladida. Benzer soru o konuda da ortaya cikmisti:
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17118&KW=playstation&title=playstation-araca-bagland-resimli |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |