![]() |
|
Peugeot 206 yol bilgisayari ekrani |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nkre51 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2011 Saat 16:18 |
Ihtiyacı olan arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-206-yol-bilgisayari-ekrani-3-satir-olanlardan-67997790/detay/ http://www.sahibinden.com/index.php?a=1004&b=1&list_type=1 Düzenleyen nkre51 - 02 Ocak 2012 Saat 21:01 |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2007 partner a oluyor mu bilgi var mı?
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
İndash teypte satılık mı ![]() |
|
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
peugeot efe bu ekran bizim partner a olur mu?2007 model
Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 07 Aralık 2011 Saat 17:06 |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Ekranın çalışma prensibi soketi herşeyi aynı fakat 206 ile partnerın bağlantı yerleri farklı iç ekranın değişmesi gerek onu değiştirdin diyelim ayaklar tutacak ama ona göre geniş ekranlı kalıp bulmanız gerekıyor yani anlıycağınız biraz uğraştırır
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Eyvallah
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
peugeotturkey forum üyelerinede fiyat aynımı :))
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
nkre51 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
özelden mesaj attim
|
|
![]() |
|
golge_oyunu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı golge_oyunu
Arkadaşım en son oluru nedir ?
|
|
![]() |
|
mesaj attım |
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
savi_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
özelden mesaj attım.
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
fiyat alabilirmiyim saygılarımla.
|
|
![]() |
|
ertugrulll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
Bende 2011 206 plus 1.4 comfort var. 28,750 Göraldan aldım. Pişman oldum. Arabam zır boş.Dışarının sıcaklığını ölçmek için bile evden termometre koydum torpido gözüne arada bakıyorum. Benim sormak istediğim.
Onun Ekranında derece,kaç km'de benzin biter gibi ibareler yok. Sadece sağ-sol, ön-arka kapı açık, Fm birde köşede saat mevcut. Sorum şu olacak Bu yada bunun gibi bir ekran alsam yeterli olur mu ? Yoksa bunlara ek olarak başka aparatlarda takılıyor mu? İlanda yayınladığınız gibi olmasını istiyprum bende arabamın. Eğer başka bir ek ilaveye gerek yoksa satın almak istiyorum. Birde dediğim gibi 2011 206+ uyar mı?
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
mrb lar 2001 model rolland garros un ön arka tampon kuşakları arka sis lambası tampondaki bide ön ve arka tekerlerin davlum bazı sıfır orjinal parçalar eliniz de var ise fiyat aabilirmiyim.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Sıcaklık için dış ayna altına termometre alman gerekli
çıkmacılardan daha önce 15 tl ye almıştım servisten alırsan 50tl sanırsam
diğer parametreler kendiliğinden gelir
sizin araca 2011 plus uyum sağlar
sadece gönderdiğim ekranı takacaksınız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |