Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Eds  Cezası İtiraz yardım !
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Eds Cezası İtiraz yardım !

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sandox Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
29 - Nisan - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sandox Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Eds Cezası İtiraz yardım !
    Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 21:42

Herkeze iyi forumlar  iş yerim sirkecide otopark'a giriş yolu yeniden yapıldığı için alternatif tramvay yolunu açtılar belediye otopark'a gidebilmek için ama herkeze sonra 5-10 tane :D trafik cezası geldi tabi banada 6 tane göndermişler sağolsunlar.

bugün bütün gün istanbulu gezdim itiraz edebilmek için ordan oraya ordan oraya bilinçsizce yönlendirdiler Trafik ve zabıta amirlikleri, böyle bir durum başına gelipte itiraz eden oldumu acaba ? nereye itiraz edeceğiz saygılar.
2004 Peugeot 307 HDI (Şeytan Kırmızı)
www.refleksfoto.com
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 21:45
Öncelikle geçmiş olsun.İndirimli ödemek için bir an önce cezayı ödeyin ve makbuzu saklayın.Sonra itiraz edin.İtirazının kabul olursa paranızı geri alırsınız ama red cevabı çıkarsa indirimli ödersiniz.Wink
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 21:48

park cezası gibi trafik ile ilgili konular bildiğim kadarıyla trafik mahkemesine.

yerleşim biriminde trafik mahkemes yoksa sulh ceza sanırım tam hatrlayamadım bunu.

ceza tutarı düşük bişeyse uğraşmaya değmez. benim önceki aracıma ankarada plakaya yazmışlar cep tel konuşması ile ilgili cezayı. ben de aydında iken öğrendim ve mahkemeye gidip itiraz ettim. hala sonuç bildirilecek. bir sürü uğraş falan. emniyet adliye maliye arasında gezerken yakacağın yakıta sarfettiğin enerjiye değmez bir rakamsa gün geçmeden öde gitsin derim.
ama fotoğraflı ceza ise ozaman mahkeme masraflarını da ödetir devlet haberin olsun...
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
Yukarı Dön
peugeotefe Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotefe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 21:49
arabanı tranvay yolunun üzerine park et araçtan aşağı in karşısına geç ve bekle abicim gerekli kişiler seni bulacaktır
PEUGEOT YEDEK PARÇA TAMİR BAKIM SERVİSİ
Yukarı Dön
sandox Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
29 - Nisan - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sandox Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 21:50
sağolun bulunduğum yerde yediğim Ceza  47/1-c yani Trafik işaret levhaları, cihazları ve yer işaretlemeleri ile belirtilen veya gösterilen hususlara uymamak, geçtiğim yerde böyle hiç bir işaret yok 
2. belediye  o yolu kullanıma açtı, daha önceden mahkeme açıldığı için ve sürücüler haklı olduğunu söylemişti trafik müdürlüğü  ama kimse kabul etmiyor bu bizim cezamız değil diyor :D cezayı kesene gidiyoruz bizle alakası yok diyorlar muhattap bulunmuyor 
www.refleksfoto.com
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 21:52
trafik cezalarına karşı cezanın tebliğinden itibaren yedi gün içerisinde tutanağı düzenleyen görevlinin bağlı olduğu kurumun aleyhine yetkili sulh ceza mahkemesinde itiraz edebilirsin diye biliyorum.
Yukarı Dön
sandox Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
29 - Nisan - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sandox Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 21:54
zeytinburnundaki trafik müdürlüğü dediği şey buradan herkez geçmiş mahkemeye veren olmuş mahkemeyi kazandıkları için sürücüler tekrar mahkemeye gitmeye gerek yok dediler gönderdikleri yerde bu sorunun yazısını vermiyor  verildikten sonra gayrettepe'de  Bilgi işlem'e götürüp iptal ettirebilirsin dediler cezayı kağıt kimse vermiyor bütün söyledikleri devlet kurumlarına gittim
www.refleksfoto.com
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 21:58
bu konu ile ilgili danışabileceğin tanıdık bir avukatın varsa ona danışman daha iyi olacaktır senin için. en azından sana kısa yoldan nasıl neticeye ulaşabileceğini söyleyebilir. aksi halde çok uğraşırsın malum memurlarımızın işi başlarından aşmış vaziyette öyle yol göstermesi mümkün değil :D ...
Yukarı Dön
sandox Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
29 - Nisan - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sandox Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 21:59
yarın öyle yapacağım teşekkürler
www.refleksfoto.com
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 22:00
Orjinalini yazan: sandox sandox Yazdı:

yarın öyle yapacağım teşekkürler

geçmiş olsun kardeşim . allah kolaylık versin...
Yukarı Dön
sandox Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
29 - Nisan - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sandox Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 22:02
Allah razı olsun 
www.refleksfoto.com
Yukarı Dön
djchaos Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı djchaos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 22:04
cezayı yazan memurun yaka numarası ismi ceza yı kestiği saat tarih hepsi sistemde görünür aynı tarih ve saatte ceza yiyen olduysa ve mahkemeyi kazandıylarsa sende bu makbuzlarla yola çıkabilirsin ve düşürte bilirsin bence hakkını sonuna kadar ara hep birşey çıkmaz değmez alamazsın diye diye üstümüze bindiler sonuna kadar hakkını kovala istersen 2 katı harca ilerde bu onlara ders olur ve sende trafik polisi gördükçe boşyere ceza yazdınız deyip içten içe delirmezsin.
Yukarı Dön
sandox Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
29 - Nisan - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sandox Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 22:08
zaten öyle yapacağım 400 tl tutuyor indirimli ödersem 360 tl yapıyor ben bir haftada 0 giderim olsa yol yemek yine o kadar para kazanamıyorumki devlete  haksız yere ödeyeyim hiç bir tabela yok ve turist otobuslerine serbest sivil arabalara ceza yazıyorlar hiç uyarısız ve yol yapımından dolayı mecburi orayada devlet görevlisi bariyerleri açarak yolu kullandırttılar :(
www.refleksfoto.com
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 22:13
Orjinalini yazan: djchaos djchaos Yazdı:

cezayı yazan memurun yaka numarası ismi ceza yı kestiği saat tarih hepsi sistemde görünür aynı tarih ve saatte ceza yiyen olduysa ve mahkemeyi kazandıylarsa sende bu makbuzlarla yola çıkabilirsin ve düşürte bilirsin bence hakkını sonuna kadar ara hep birşey çıkmaz değmez alamazsın diye diye üstümüze bindiler sonuna kadar hakkını kovala istersen 2 katı harca ilerde bu onlara ders olur ve sende trafik polisi gördükçe boşyere ceza yazdınız deyip içten içe delirmezsin.

bu konuda haklısınız... çoğumuz bu mağdur oluyoruz. haklarımızı savunmalıyız sonuna kadar özgür bir ülkeyiz ve özgür vatandaşlarız sözde. ama özgür olmamıza rağmen kimse bu katı düşüncelerin önüne geçmekte çaba göstermedi uzun sürelerdir. devlet bizim için var bizler devlet için değil. haklarımızı mutlaka aramalıyız konu ne olursa olsun. biz hakkımızı savunacağız diye belki bir sürü rezillikler çekeceğiz ama ileride çoluğumuza çocuğumuza inşallah çok güzel günler bırakacağız. 
Yukarı Dön
Üçyüzaltı Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Eylül - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Üçyüzaltı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 22:15
6 Tane ceza evlerden uzak Big smileLOL 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 22:18

zaten öyle yapacağım 400 tl tutuyor indirimli ödersem 360 tl yapıyor ben bir haftada 0 giderim olsa yol yemek yine o kadar para kazanamıyorumki devlete  haksız yere ödeyeyim hiç bir tabela yok ve turist otobuslerine serbest sivil arabalara ceza yazıyorlar hiç uyarısız ve yol yapımından dolayı mecburi orayada devlet görevlisi bariyerleri açarak yolu kullandırttılar :(

yabancı plakalara değil sadece yabancılara genel anlamda çok imtiyazlar tanınıyor. bu yaz tatilimde öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım bu konuda. tatilimi geçirdiğim otel dışında ufak çapta kendince bir butik otele sahip bir tanıdığımı görmek için gitmiş bulundum. muhabbet ederken yakınında bir otele ... firmasının kocaman bir otobüsü yanaştı. merak edip bu firma ne firması diye sordum da şok oldum. falanca ülkenin kendi tur tatili gibi düşünün her türlü imkanı fazlasıyla var ve otelin ödediği vergi sıfır (0). benim tanıdığın vergiği o afedersiniz .ıçı kırık butik otele senelik 7.000 tl sadece vergi veriyor. 
Yukarı Dön
djchaos Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı djchaos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 23:44
Orjinalini yazan: cigdemilker cigdemilker Yazdı:

yabancı plakalara değil sadece yabancılara genel anlamda çok imtiyazlar tanınıyor. bu yaz tatilimde öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım bu konuda. tatilimi geçirdiğim otel dışında ufak çapta kendince bir butik otele sahip bir tanıdığımı görmek için gitmiş bulundum. muhabbet ederken yakınında bir otele ... firmasının kocaman bir otobüsü yanaştı. merak edip bu firma ne firması diye sordum da şok oldum. falanca ülkenin kendi tur tatili gibi düşünün her türlü imkanı fazlasıyla var ve otelin ödediği vergi sıfır (0). benim tanıdığın vergiği o afedersiniz .ıçı kırık butik otele senelik 7.000 tl sadece vergi veriyor. 

ben turizm beldesinde yaşıyorum.burda mb plakalı çok araç var (mb ingilizlerin kullandığı araçların plakası) polis onlara dokunmaz pek çünkü ingilizceleri yok çünkü onlar hatasız sütten çıkmış ak kaşık ve onlar haklarını arıyorlar 3 kuruşluk haksız yere eza yeseler 33 kuruş harcar yinede hakkını arar geçenlerde polis durdurdu hemen sordu camlar filimli memur bey dedim camlar filimli aksini söylemem ama aracımın içi % 70 görünüyor zaten % 40 a kadar serbest dedim seni yanıltan aracın içi siyah deri döşeme soktum elimi camdan içeri al bak dedim görünüyor ses çıkaramadı dedi set var mı ? var dedim sende disibel aleti varmı ? (sesin yüksekliğini ölçer) aç dedi bagajı açtım bune yaav dedi bass dedim ama takılı ve açık değil sen beni sesten mi durdurdun dedim sen dedi kanunları iyi biliyorsun tek yıldız geldi bana dedi sana süre versem orjinale çevirirmisin neyi orjinale çevirim dedim ses yok tama dedi tutanak tuttu plakayı yazdı durdurdğu araçların plakasını yazdı gidebilirsin dedi ama sisleri açma dedi (aracımda sis yok ) dedim onlar sis değil parklar :))) bence önce polis kuralları uygulamaları bilmeli bilinçsiz çok trafikçi var.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 930 1 VedatAkçay
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2466 3 kralex18
konu icon Pejo206 Çakmak Sigortası son mesaja git 67 0 kralex18
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 9296 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 312 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 147 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 138 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 327 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 219 0 Bayram 0816
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6811 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 151 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 163 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 159 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 740 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 216 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 204 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 897 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 353 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 576 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 419 0 leow
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
kralex18 2
TİMSAH 71 2
Mertdr 1
erthe 1
VedatAkçay 1
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English