![]() |
|
normal fara angel halka |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 11:20 |
pejo 206 aracıma halka halka olan maddeden taktırmam mumkunmu acaba bilen bir arkadaş varmı takılabılıyormu
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende düşünüyorum aynı şeyı, farın içini açmak lazım camı kırmadan gerı takmak zor
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
yapabilen usta vardır sadece olurmu onu merak ediyorum yapan cıkar mutlaka bence
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Yapan vardır olur neden olamasın parklara bağlanır
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
seat leon da gordum normal fara yapılmış cok güzeldi bende kendımınkınde dusundum angel far taktırmaktan ıyıdır galiba :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
malıyetı az olur hemde guzel olur
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
evet herhalde ilgi çekmiyor konu :) bilenler yok mu arkadaşlar varmı oluru nedir bu işin
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yapılır ama 307 lerde ön tampon söküldüğü için yaptırtmadım sanırım sizin araçlarda da ön tampon sökülür camı kırmadan açtı taktı diyelim dikkat edilecek hususlarda var 1- farın etrafındaki kroma dokunduğu anda farı çöpe at hemen dökülme ve kararma yapar 2- sökülüp takıldıktan sonra en ufak yerden hava alırsa içerde buğulanma ve nem yapar,ilerde çalışmama birinin arıza vermesi durumunda tekrar aynı işlemi yapmanız lazım tampon sökülmesi ve tamiri gibi zevk sizin benden dikkat edilecek hususları söylemesi.
|
|
![]() |
|
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
yapılır ama ne kadar saglıklı olur bılınmez farı sokup karartıp 2tane halka takım 100lıra gıbı bi para vermekdense biraz daha fazla verıp angeleys tavsıye edrım sıkıntsız hem kararmıs hem 2halkalı hemde merceklı hemde orjınal mantıklı degılmı tabı karar sizin :D |
|
peugeot 206 hdi x-line KIRMIZIII
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
tavsiye etmiyorum bir ara benim araca yapmıştık kısa devre v.s muhabbetler çok uğraştırıyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
yeterince açık oldu :) ben bu işten vazgeçtim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |