![]() |
|
sonunda servisede gittik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fieryx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Temmuz - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 10:50 |
merhaba arkadaşalar dün akşam aracımın altında bir yağ sızıntısı fark ettim bayada büyük bişeydi ama hiçbir arıza lambası yanmıyordu zaten başka aksaklıklar da vardı ön süspansiyondan tümseklerden geçerken bir ses gelmeye başlamıştı trigerden muhtemelen trigeri çeviren kasnaklardan birinden geliyor cıvk cıvk bir ses geliyordu bende sonunda arabayı ramideki servise verdim bakalım 12:30 da alıcaz ne dicekler ...
|
|
2004 1,4 manuel benzinli ş.kırmızı 206
|
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne oldu aldın mı? sorun neymiş?
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tirigerde kasnak olmazkı sanırım v kayısını kassetınız , ne oldu sorununuz duzeldımı
Düzenleyen Üçyüzaltı - 06 Aralık 2011 Saat 13:48 |
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
trigierde hiç kasnak olmaz olur mu.
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Kayış gergi kasnağı var.
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Motorun içinde olan kayısta kasnak oldunu bilmiyordum doğrusu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
doğru ya gergi kasnağı vardı
![]() |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Krank kasnağı eksantrik kasnağı
![]() |
|
![]() |
|
fieryx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Temmuz - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
valla ne kasnağı var bilmiyorum ama kdv ve işçilik dahil 3,535.14 tl masraf çıkartmışlar yahu arkadaş ben bu arabayı servise gidene kadar problemsiz kullanıyordum hiç bi şekayetim yoktu ne oldu servise girince anlamadım bi anda kalp krizi geçiricem yakında .....
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Usta nedıyon ne yapmışlar o paraya motoru komple yapıyorlar
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
:D o masrafın üstüne 2bin lira daha katsan mercedes clk 500 alırdım :D
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
İnşallah yaptırmamışsındır , servise bakma sen sanayide yaptırırdın bu fiyatın çok daha azına benim vites topuzuna 140 tl km sensörüne 350 tl istediler , ben topuzu 20 tl sensörü 60 tl ye aldım
![]() |
|
![]() |
|
yok ya şahin peugeout u aradım tüm parçalara serviste 2500 gibi bişi istemiş şahin 1000 tl hepsinin orjinaline fiyat verdi daha da arasam bulurum ucuzunu ama fazla zorlamıyorum zaten adam tuttuğu parçayı yazmış ben hiç sanmıyorum o kadar parçada problem olduğunu dün e kadar problemsiz kullanıyordum neticede...
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |