![]() |
|
Böyle bir devre varmı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 Saat 23:02 |
Evet bana da öyle geliyor. Mesela abart son sesteyken arkadan seri bi şekilde yanıp sönecek ! vitesi değiştidiğinde yine kapanacak ve o devir' e geldiğinde yine çakmaya devam edecek : ))))) haha ha ben inanıyorum bunu bu sitede yapacak olanlar vardır. Bizimle paylaşırsa bizde yaparız diye de umuyorum :)
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu normal bir çakar lamba fakat sağlam bi elektrikçi devirsaatinin tesisatından devre alarak bunu yapabilir ama pek bi anlamı olmaz yani normal çakar haliyle daha iyi
|
|
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi bir elektronikçi yapabilir. Çok ta tatlı olur valla.
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Onun benim bildiğim devirle alakası yok 206 lar için olanın
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Elektronikten anlayan arkadaşlar bunun hazırı varmı bilmiyorum ama, anlatmaya çalışacağım . Örnek 5000 Devirden yukarı çıkında arka sis farı yanıp sönmeye başlayacak buna ferrari çakar mı diyolar bilmiyorum ama bunun en basit yöntemi nedir ? yardımlarınızı bekliyorum ,
aşağıdaki videoda bir örnek var ama tam istediğim buda değil. Devir saatine bağlı olması lazım gibi geliyor. http://www.youtube.com/watch?v=5KTYhxcT4II |
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |