![]() |
|
Böyle bir devre varmı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 Saat 22:50 |
Elektronikten anlayan arkadaşlar bunun hazırı varmı bilmiyorum ama, anlatmaya çalışacağım . Örnek 5000 Devirden yukarı çıkında arka sis farı yanıp sönmeye başlayacak buna ferrari çakar mı diyolar bilmiyorum ama bunun en basit yöntemi nedir ? yardımlarınızı bekliyorum ,
aşağıdaki videoda bir örnek var ama tam istediğim buda değil. Devir saatine bağlı olması lazım gibi geliyor. http://www.youtube.com/watch?v=5KTYhxcT4II |
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() ![]() |
Onun benim bildiğim devirle alakası yok 206 lar için olanın
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi bir elektronikçi yapabilir. Çok ta tatlı olur valla.
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
bu normal bir çakar lamba fakat sağlam bi elektrikçi devirsaatinin tesisatından devre alarak bunu yapabilir ama pek bi anlamı olmaz yani normal çakar haliyle daha iyi
|
|
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Evet bana da öyle geliyor. Mesela abart son sesteyken arkadan seri bi şekilde yanıp sönecek ! vitesi değiştidiğinde yine kapanacak ve o devir' e geldiğinde yine çakmaya devam edecek : ))))) haha ha ben inanıyorum bunu bu sitede yapacak olanlar vardır. Bizimle paylaşırsa bizde yaparız diye de umuyorum :)
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |