![]() |
|
Bu araç alınır mı? ilan kaldırılmış. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 19:49 |
Adam ciddi ciddi değişeni yoktur temizdir yazmış.Bu adama varya neler söylemek lazımda neyse...
![]() |
|
![]() |
|
TheKeshimist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheKeshimist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O araca bakan bendim arkadaşlar, saolsun laedri uyandırdı da sms le hasar sorguladık, yoksa ciddi ciddi niyetine giricektik, herkese yorumları için teşekkürler :)
|
|
![]() |
|
hassaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tavşanlı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen öyle diyor... yolcu airbag kapatmak için olan bi seçenek... çocuk koltuğunu ön koltuğa yüzü arkaya bakacak şekilde koyup ( eğer araçta senden başkası yoksa ki mecburen bebeği ön sağ koltuğa koyacaksın) öyle seyehat edeceğiğin zaman o hava yastığı bebeğe zarar vereceği için onu kapatma seçeneği konulmuş. zaten kapattığın zaman göstergede yanan ışık ters bebek koltuğu şeklindedir.. |
|
206 XR 1.4 HDI 2002
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20435&title=bu-da-benim-yolgezer Sizikisi aşk, bizimkisi MEMLEKET MESELESİ (TKİ Tavşanlı Linyit Spor) |
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu arada airbag den konu açılmış ken 206 larda airbag kapatma var kontakla anahtarını takınca on off yapabiliyosun . O ne anlama geliyor. Yani ben airbag ' in aktif olmasını istiyorum ama düğmede yani açıklamada şöyle yazıyor " PASS AIRBAG" on off var ne saçma , ( Passenger ) Yolcu air bag mi demek istiyor acaba ?
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
araçta boya ve kaportada işleme var deniyor ya peki mekanikte ? işlem derken parça değişimi mi ? eğer 8.000 tllik bir kazası varsa boya ve işlemden daha fazla şeyler görmüş bu ara airbag patlatmış olabilir,şase şanzıman motor tarafından darbe olabilir bence riskli
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bildiğim bir araba deil ama, dış tasarım hoş ama içi sönüp geldi bana sahsen konsol arabaya uymamış
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bunları elektroniği çok berbat aman diyim yaklaşmayın
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Aracı arkadaşa bakıyorduk,ben de almamasını istedim.Benim 307'im bana yetiyor şimdilik şükür.
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Aynen, bence acele etme hem fiyat bana da yüksek geldi. O kayıtlara girmeyen kazası da olabilir. Direkleri incele bence , yada çok iyi anlayan biri ile git derim. Ben 5 arkadaş birden çağırdım her yerine baktık :) Adam yuh dedi :)
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
Tramerde 8000 tl lik hasar kaydı varmış.Boyaya düzeltmeye bu kadar para gitmez heralde.Kötü araç olduğu kanısına vardım.
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
boya hususu benimde dikkatimi çekti ancak büyük kaza ve darbe olmadıktan çiziklere,küçük eziklere yapılan boyada bir mahsur görmüyorum.
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Yaşına göre çok boya var fiyatı hakkında yorum yapamıcam.
|
|
![]() |
|
Bu araçtan akrabamızda var ama hiç binmek nasip olmadı doğrusu.Ama duyduğuma göre memnunlar.
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar Seat'tan hiç anlamam.Arkadaşım ilk arabasını alıcak seat olsun istiyor.İlan bu;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-satlik-seat-ibiza-sorunsuz-63189258/detay/#close sağ ön çamurluk,kapılar ve arka çamurlukta sürtmeden dolayı işlem ve boya varmış. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |