Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bu araç alınır mı? ilan kaldırılmış.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bu araç alınır mı? ilan kaldırılmış.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bu araç alınır mı? ilan kaldırılmış.
    Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 19:49
Adam ciddi ciddi değişeni yoktur temizdir yazmış.Bu adama varya neler söylemek lazımda neyse...Angry
Yukarı Dön
TheKeshimist Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TheKeshimist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 19:43
O araca bakan bendim arkadaşlar, saolsun laedri uyandırdı da sms le hasar sorguladık, yoksa ciddi ciddi niyetine giricektik, herkese yorumları için teşekkürler :)

Yukarı Dön
hassaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hassaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 10:23
Orjinalini yazan: aspirinxlarge aspirinxlarge Yazdı:

Bu arada airbag den konu açılmış ken 206 larda airbag kapatma var kontakla anahtarını takınca on off yapabiliyosun .   O ne anlama geliyor.  Yani ben airbag ' in aktif olmasını istiyorum ama düğmede yani açıklamada şöyle yazıyor     " PASS AIRBAG"      on off var ne saçma ,       ( Passenger ) Yolcu air bag mi demek istiyor acaba ?

Aynen öyle diyor... yolcu airbag kapatmak için olan bi seçenek... çocuk koltuğunu ön koltuğa yüzü arkaya bakacak şekilde koyup ( eğer araçta senden başkası yoksa ki mecburen bebeği ön sağ koltuğa koyacaksın) öyle seyehat edeceğiğin zaman o hava yastığı bebeğe zarar vereceği için onu kapatma seçeneği konulmuş. zaten kapattığın zaman göstergede yanan ışık ters bebek koltuğu şeklindedir..
206 XR 1.4 HDI 2002

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20435&title=bu-da-benim-yolgezer

Sizikisi aşk, bizimkisi MEMLEKET MESELESİ (TKİ Tavşanlı Linyit Spor)
Yukarı Dön
aspirinxlarge Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Ocak - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aspirinxlarge Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 00:23
Bu arada airbag den konu açılmış ken 206 larda airbag kapatma var kontakla anahtarını takınca on off yapabiliyosun .   O ne anlama geliyor.  Yani ben airbag ' in aktif olmasını istiyorum ama düğmede yani açıklamada şöyle yazıyor     " PASS AIRBAG"      on off var ne saçma ,       ( Passenger ) Yolcu air bag mi demek istiyor acaba ?
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
Yukarı Dön
djchaos Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı djchaos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 00:08
araçta boya ve kaportada işleme var deniyor ya peki mekanikte ? işlem derken parça değişimi mi ? eğer 8.000 tllik bir kazası varsa boya ve işlemden daha fazla şeyler görmüş bu ara airbag patlatmış olabilir,şase şanzıman motor tarafından darbe olabilir bence riskli
Yukarı Dön
Üçyüzaltı Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Eylül - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Üçyüzaltı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 Saat 23:57
Bildiğim bir araba deil ama, dış tasarım hoş ama içi sönüp  geldi bana sahsen konsol arabaya uymamış 
Yukarı Dön
peugeotefe Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotefe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 Saat 23:57
Bunları elektroniği çok berbat aman diyim yaklaşmayın
PEUGEOT YEDEK PARÇA TAMİR BAKIM SERVİSİ
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 Saat 23:51
Aracı arkadaşa bakıyorduk,ben de almamasını istedim.Benim 307'im bana yetiyor şimdilik şükür.
Yukarı Dön
aspirinxlarge Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Ocak - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aspirinxlarge Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 Saat 23:48
Aynen, bence acele etme hem fiyat bana da yüksek geldi.  O kayıtlara girmeyen kazası da olabilir. Direkleri incele bence , yada çok iyi anlayan biri ile git derim. Ben 5 arkadaş birden çağırdım her yerine baktık :)  Adam yuh dedi :)
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 Saat 23:43
Tramerde 8000 tl lik hasar kaydı varmış.Boyaya düzeltmeye bu kadar para gitmez heralde.Kötü araç olduğu kanısına vardım.
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 Saat 21:34
Orjinalini yazan: ose ose Yazdı:

Yaşına göre çok boya var fiyatı hakkında yorum yapamıcam.

boya hususu benimde dikkatimi çekti ancak büyük kaza ve darbe olmadıktan çiziklere,küçük eziklere yapılan boyada bir mahsur görmüyorum.
Yukarı Dön
ose Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 Saat 21:33
Yaşına göre çok boya var fiyatı hakkında yorum yapamıcam.
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 Saat 21:30
Bu araçtan akrabamızda var ama hiç binmek nasip olmadı doğrusu.Ama duyduğuma göre memnunlar.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 Saat 20:45
Arkadaşlar Seat'tan hiç anlamam.Arkadaşım ilk arabasını alıcak seat olsun istiyor.İlan bu;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-satlik-seat-ibiza-sorunsuz-63189258/detay/#close
sağ ön çamurluk,kapılar ve arka çamurlukta sürtmeden dolayı işlem ve boya varmış.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon P tuşu son mesaja git 122 0 Ahmet2341
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6100 9 Alphanet
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12638 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 495 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 269 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 4999 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 562 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 370 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 583 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 193 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 539 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 750 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2187 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 991 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5448 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4748 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 1932 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 502 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2147 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37141 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Burak307xsi 1
Saido26 1
Alphanet 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English