![]() |
|
Pegeout 307 hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maho921 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 Saat 11:45 |
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bi kaç soru sormak istiyorum bugun nasip olursa 307 alcaz ins ama kime sorduysam millet sakın pejoya bulaşmayın diyor anlamıyorum valla o kadar çok pejo varki insanlar niye pejoya biniyorlar ozaman ? maddem kötü degil mi ama ? araba 2004 model xt sunroof hariç full versiyonu ve kilometreside 35 000 de yani garaj arabası anlıyacağınız üzere sizinde fikirlerinizi alabilirmiyim? teşekkürler şimdiden
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peugeot a bulaşma diyenler araçlarına iyi bakmadıkları için sorun yaşayanlardır,aracın bakımlarını düzgün yapıp kalteli malzeme kullanırsanız hiçbir sorun çıkartmaz,sadece peugeot için değil bütün araçlar için aynı durum geçerlidir
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araba temiz ise al....
iyiki almışım dersin sende herkeze pegeout önerirsin keşke almasaydım demezsin... ama başkasının lafı ile almazsan aklında hep acaba 307 mi alsaydım ki dersin ![]() |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Milletin tutulmaz dediği arabalar,alınmaz dediği arabalar her zaman bana güzel görünmüştür.Ben kimsenin ne dediğine bakmam kendi fikrime bakarım o araba kötüymüş iyimiş, tutulurmuş,tutulmazmış bence bunlar boş iş.Siz kendi içinizdeki sesi dinleyin.;)
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
aynen budur. ben epey araştırma yaptım, ve piyasada tutulmaz denen konforlu donanımlı araçların yüksek model temizine yöneldim. bu forumu karıştırdım, yardım eden çok, sağolsunlar ve ilgililer. baktım bi de ŞAHİN PEUGEOT gibi bi sponsor var, orjinali uygun fiyata veriyor. dedim peugeot alınmaz diyenler halt etmişler.
tutulmaz diyenler hala şahin doğan brodway mantığından kurtulamayan adamlar. bugün 97 model torosa 11000 tl isteyen bir mantık var ve bu bizim lehimize dönüyor, tutulmaz dedikleri modelli donanımlı konforlu arabalara uygun fiyata biniyoruz :)
piyasaya baktım,
anlattığım gibi 2 araç buldum: biri imzamdaki araç, öteki de marea 1.6 exclusive. eğer 20bin üzerine çıkamasaydım imzamdaki araca değil marea ya yönelecektim. onun da performansı donanımı konforu fiyatının çok çok üzerindedir. 2004-2007 arası 307 sw cam tavanlı full donanımlıları benim biraz zorladığım fiyata vardı. çok da düşük kilometrede imzamdaki aracı aldım. gayet memnunum. herkes birşeyler söyledi. yapma pişman olurun dediler. bildiğimi yaptım, ama çok araştırdım ve 2-3 bin fazla verip temiz full buldum.
diğer markaların aynı kalite de c sınıf panoramik cam tavanlı full araçlara şu an 2. el istenen fiyatla kıyaslayınca, kesinlikle peugeot alınır dostum...
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
Canip ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Mayıs - 1979 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2011 Konum: Iğdır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Alacağın araç benimkinin aynısını ben eşim için aldım. Araç 166.000km de alt düzen hariç pek sıkıntısı yok, birde peugeotun bir iki kronik arızası var, onlarada alışıyorsun... Aracı Yavaş yavaş toparlıyorum. O paraya alınabilecek daha iyi araç yok..
|
|
**Peugeot 307 XT 2004 1.6 O.V.**
Değişeni yok ama değiştireceğim yeri çok |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
araban benim aracımın aynısı umarım rengide siyahtır:) benim aracım 128binde çok keyifle kullanıyorum. canip kardeşimizin de deiği gibi bi iki basit sıkıntısı var. bide senin araban kullanılmamış bi araç tabi bu demek değil ki aracın sıkıntısı yoktur 35bin de diye. aracı göster bi sıkıntısı yoksa çekinmeden al. rahat rahat binersin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |