![]() |
|
Arabanın Güzel Özellikleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gerten ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Konum: Öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 Saat 11:13 |
Arkadaşlar bindiğiniz arabanın size güzel gelen özelliklerini yazabilirmisiniz?
Mesela benim 206 nın farları açık unutum arabadan indiğimde sesli ikazı çok hoşuma giden bir özellik
Birde arkadaşın arabasında beğendiğim bir özellik vardı geri vitese alınca sağ ayna otomatik aşağıya iniyordu.
|
|
1.4 206 X-line (2005)
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sesli ikaz 1990 flashımda bile vardı sizin sesli ikaz dediniz konuşmamı yoksa dıt dıt ötmesimi ?
306 en sevdim özelliği 140 km den sonra benle konuşması ![]() |
|
![]() |
|
gerten ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Konum: Öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir çok araba markası, sürücü koltuğu için ısıtma koyarken BMW nin koltuk için soğutma sistemi koyması çok hoşuma gitmişti. |
|
1.4 206 X-line (2005)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |