![]() |
|
peugeot 206 turbo intercooler düşünüyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lew40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 20:55 |
206 ım war yurt dısındayım aracı agır bi bakımdan gecirdim simdi bi turbo ustası buldum yaparım dedi. Ama ben guvenemiorum piston parcalarım die Siz ne dersiniz ?
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sağlıklı olanı forget piston -krank ve kol-ana yataklar 210 hp üzeri oem motoru kırarsın
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Motor turboya dayanıklı parçalarla yenden yapılmalı forgen piston .. vs ha dersenki nasıl olsa deişecek koyalım turboyu bozulursa deiştiririk o başka
![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 04 Aralık 2011 Saat 23:27 |
|
![]() |
|
lew40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dediniz gibi motor elimde kalır,atmosferik motorlarda sorun.Yazilim ve chip deniycem ozman sizce olur dimi ? seramik debriyaj plakası da dusunuom.Araç(206 Gti S16)
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
206 gti için atmosferik olarak en iyi specler :
2.2 emme manifoldu, 2.2 gaz kelebeği, iyi bir marka headers, komple düz boru sağlam bi son susturucu, egzantrik bu uygulamalarla 170-180 hp arası alırsın bu arada şu seramik debrijaj setinden biz burada bulamyoruz hafif volan ve seramik debriraj seti banada lazım bu konuda yardım edersen sevinirim :) |
|
![]() |
|
Komple duz boru ve son susturucu var.2.2 emme manifoldunu,2.2 gaz kelebeği hangi motordan bulabilirm pejo yada citroen in var mı öle bi motor seceneği ? Seramik debriyaj setini bulabilirm. Önceki aracımda vardi xsra vts de butun guc asfaltta ;)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
406 coupe den 2.2 emme ve kelebeği bulabilirsin :) 206 gti için hafif volan ve spor debriyaj seti için bana bi fiyat alabilirmisin tr de bulamıyorum. |
|
![]() |
|
406 coupe nin 2.2 hdi motoru var,Gti a olur mu bu ? debriyaj setine fiyat bakıcam en kısa zamnda iletirim sanada .Yazılım mı attırsam diom yada chip onun hakkında sen ne düşünüosun ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |