![]() |
|
Sis Farı Led Olayı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 14:38 |
Arkadaşlar herkese selamlar ;
Sürekli patlayan sis farlarım hakkında bi konu açmıştım , aklıma bişey geldi sis farklarını Led yapsam yine patlarmı yani LED ampuller diğer sarı ampullere göre daha mı uzun ömürlü ? Bu arada parlaklık konusunda aynı değerleri alabilirmiyiz ? Ayrıca ben ekstra işlem yapmadan yani eski ampulü söküp LED olanı takmak istiyorum yani lehim vs. işlerinden anlamadığım için hazır ampul şeklinde olanları araştırıyorum . Bu konuda bilgisi olan varmı ? 206 Standart sis farım var. Sadece ampul ihtiyacım var. elinde olan varsa ondan da satın alabilirim. yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler. |
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal şartlarda bir ampül öyle kolay kolay patlamaz.Bence aracın elektrik aksamına bir baktırın.Sürekli patlayan sis farının tesisatına bir baktırın.Kaçak ya da şase olabilir.Ampül eğer orjinal değil,yan sanayi ya da basit çin malıysa orjinal olanını takmanızı tavsiye ederim.Saygılar...
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ledler sis farının verdiği görevi vermez verse bile zayıf kalır, sisler gibi olmaz elektirikçide ölçüm cihazına bağlatın gelen akım değerlerine bakın ve orjinal ampül kullanmaya özen gösterin.
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Çözüldü : Bugün yine ampul almaya gittim , abi değiştir yine ampulü sürekli patlıyor bari hafta sonu kullanırım diye :) Adam baktı ampuller sağlam, bu arada sağı solu kurcalarken sigortaya eli değdi ve temassızlık olduğunu gördük. hemen yeni sigorta taktırdım ve sorun çözüldü ,sigortanın üzerinde made in france yazıyordu. Demekki fabrikan çıkan parçaydı :) Ee araçta 99 model olunca :) Tmm dedik şimdi canavar gibi çocuğum olmuş gibi sevindim, herkese selamlar ...
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Hadi geçmiş olsun.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |