![]() |
|
benzin filtresi yokmu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
arslanbey01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 13:12 |
|
arkadaşlar 2006 yeni kasa 1.4 benzinli aracımın benzin filtresi varmı bazıları yok diyorda varsa nerede cevaplarsanız sevinirim. Birde dün erzurumda gece -26 yı gördüm sabah araba marşa basmama rağmen çalışmadı marşa defalarca bastım bu sefer silecekler kendiliğinde çalıştı. bende galiba akü bitmiştir dedim yeni mutlu akü taktırdım 60 A ve 4 marştan sonra aldı bakalım yarın sabah sorun çıkaracakmı. adam ilk marşta almayınca benzin filtresinin temizlenmesi gerek dedi aküyü değiştiren kişi aracın benzin filtresi varmı yokmu.
|
||
ARSLANBEY01
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benzin filtresi olmayan araba yoktur. Ancak bizimkilerde bu filitre diger araclardaki gibi ayri bir parca olarak gelmiyor. Benzin filitresi bizim araclarda benzin pompasinin icerisinde, sargi bezine benzer bir yapida bulunuyor. Yani kisacasi omru, pompanin omru ile bir oluyor. Sizinkinde hangi sekilde oldugunu tam olarak bilmiyorum.
Düzenleyen koliva - 04 Aralık 2011 Saat 13:42 |
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
Kardeşim bende erzurumluyum tanıştığıma memnun oldum.Her araba arkadaşın dediği gibi benzin filtresi bulunur.Ancak yerleri ve yapıları farklı olur.-26 da tek marş çalışan araba çok nadirdir erzurumda.Bizim ailede bir bipper var 2012 model 5 marşta çalıştı .Bence aküsünü ve genel bakımlarını kontrol et ve benim gibi arabanın sonunda çalıştığına şükret.
![]() |
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Araç 307 mi? |
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
arslanbey01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
|
araç 307 yeni kasa 1.4 benzinli
|
||
ARSLANBEY01
|
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
Bizim 206 rın arabanın altında. sağ arka tekere yakın.
|
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
306 dadamı öyle ? çünkü tarif ettiniz yerde silindir şeklinde arabanın altında duran birşey varda
|
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
307 de benzin filtresi değişmez,depo şamandırasının içindedir
|
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
|
206 1.6 16v aracımda benzın fıltresı depo ıcerısınde. ruhsatı verdıgım zaten sase nosunda benzın fıltresı cıkıyor hatta bır kere aldım ama takamadık. daha dogrusu fıltreyı bulamadım arac altında. bızde depo ıcınde olduguna kanaat getırdık |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
+10 usta ne derse o
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |