Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

benzin filtresi yokmu

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20381
Tarih: 03 Ağustos 2025 Saat 23:18
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: benzin filtresi yokmu
Mesajı Yazan: arslanbey01
Konu: benzin filtresi yokmu
Mesaj Tarihi: 04 Aralık 2011 Saat 13:12
arkadaşlar 2006 yeni kasa 1.4 benzinli aracımın benzin filtresi varmı bazıları yok diyorda varsa nerede cevaplarsanız sevinirim. Birde dün erzurumda gece -26 yı gördüm sabah araba marşa basmama rağmen çalışmadı marşa defalarca bastım bu sefer silecekler kendiliğinde çalıştı. bende galiba akü bitmiştir dedim yeni mutlu akü taktırdım 60 A ve 4 marştan sonra aldı bakalım yarın sabah sorun çıkaracakmı. adam ilk marşta almayınca benzin filtresinin temizlenmesi gerek dedi aküyü değiştiren kişi aracın benzin filtresi varmı yokmu.

-------------
ARSLANBEY01

Cevaplar:
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 04 Aralık 2011 Saat 13:39
Benzin filtresi olmayan araba yoktur. Ancak bizimkilerde bu filitre diger araclardaki gibi ayri bir parca olarak gelmiyor. Benzin filitresi bizim araclarda benzin pompasinin icerisinde, sargi bezine benzer bir yapida bulunuyor. Yani kisacasi omru, pompanin omru ile bir oluyor. Sizinkinde hangi sekilde oldugunu tam olarak bilmiyorum.

Mesajı Yazan: yavuz25
Mesaj Tarihi: 04 Aralık 2011 Saat 13:50
Orjinalini yazan: arslanbey01 arslanbey01 Yazdı:

arkadaşlar 2006 yeni kasa 1.4 benzinli aracımın benzin filtresi varmı bazıları yok diyorda varsa nerede cevaplarsanız sevinirim. Birde dün erzurumda gece -26 yı gördüm sabah araba marşa basmama rağmen çalışmadı marşa defalarca bastım bu sefer silecekler kendiliğinde çalıştı. bende galiba akü bitmiştir dedim yeni mutlu akü taktırdım 60 A ve 4 marştan sonra aldı bakalım yarın sabah sorun çıkaracakmı. adam ilk marşta almayınca benzin filtresinin temizlenmesi gerek dedi aküyü değiştiren kişi aracın benzin filtresi varmı yokmu.

Kardeşim bende erzurumluyum tanıştığıma memnun oldum.Her araba arkadaşın dediği gibi benzin filtresi bulunur.Ancak yerleri ve yapıları farklı olur.-26 da tek marş çalışan araba çok nadirdir erzurumda.Bizim ailede bir bipper var 2012 model 5 marşta çalıştı .Bence aküsünü ve genel bakımlarını kontrol et ve benim gibi arabanın sonunda çalıştığına şükret.LOL

Mesajı Yazan: sahin-peugeot
Mesaj Tarihi: 04 Aralık 2011 Saat 13:52

Araç 307 mi?

-------------
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii

Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti.
İstanbul/Ümraniye
(533)3018806 - (216)6311080

Mesajı Yazan: arslanbey01
Mesaj Tarihi: 04 Aralık 2011 Saat 13:59
araç 307 yeni kasa 1.4 benzinli

-------------
ARSLANBEY01

Mesajı Yazan: ose
Mesaj Tarihi: 04 Aralık 2011 Saat 15:33
Bizim 206 rın arabanın altında. sağ arka tekere yakın.

Mesajı Yazan: Üçyüzaltı
Mesaj Tarihi: 04 Aralık 2011 Saat 18:47
306 dadamı öyle ? çünkü tarif ettiniz yerde silindir şeklinde arabanın altında duran birşey varda

Mesaj Tarihi: 05 Aralık 2011 Saat 04:50
Orjinalini yazan: Üçyüzaltı Üçyüzaltı Yazdı:

306 dadamı öyle ? çünkü tarif ettiniz yerde silindir şeklinde arabanın altında duran birşey varda
Dediğiniz gibiyse evet iki tarafında benzin hortumu vardır.

Mesajı Yazan: sahin-peugeot
Mesaj Tarihi: 05 Aralık 2011 Saat 08:46
307 de benzin filtresi değişmez,depo şamandırasının içindedir

-------------
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii

Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti.
İstanbul/Ümraniye
(533)3018806 - (216)6311080

Mesajı Yazan: axi206
Mesaj Tarihi: 05 Aralık 2011 Saat 09:12
Orjinalini yazan: ose ose Yazdı:

206 1.6 16v aracımda benzın fıltresı depo ıcerısınde. ruhsatı verdıgım zaten sase nosunda benzın fıltresı cıkıyor hatta bır kere aldım ama takamadık. daha dogrusu fıltreyı bulamadım arac altında. bızde depo ıcınde olduguna kanaat getırdık

Mesaj Tarihi: 08 Aralık 2011 Saat 00:12
Orjinalini yazan: axi206 axi206 Yazdı:

Orjinalini yazan: ose ose Yazdı:

206 1.6 16v aracımda benzın fıltresı depo ıcerısınde. ruhsatı verdıgım zaten sase nosunda benzın fıltresı cıkıyor hatta bır kere aldım ama takamadık. daha dogrusu fıltreyı bulamadım arac altında. bızde depo ıcınde olduguna kanaat getırdık
benim 1.4 2002 iydi. Muhtemelen 1.6 lar farklı.

Mesajı Yazan: djchaos
Mesaj Tarihi: 08 Aralık 2011 Saat 10:26
Orjinalini yazan: sahin-peugeot sahin-peugeot Yazdı:

307 de benzin filtresi değişmez,depo şamandırasının içindedir

+10 usta ne derse o 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net