![]() |
|
Yag Müşürü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vapio ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 Saat 23:35 |
Iyı aksamlar;
206 aracımda sabah ıse gıderken yerde yag akıttıgnı farkettım.:( ısten geldıgımde aracı dırek tamırcıye goturdum yag müşüründen kacırdıgını soledı. yannız yogun oldugunu ve musuru hafta ıcı degıstırcegını belırttı. bu sekılde aracı kullansam benım ıcın sıkıntı olurmu yag cubugundan yagını kontrol ettı yagıda zaten gectıgımız kurban bayramında degısmıstı. 2 sıkıntım ıse kontagı cevırdıgımde butun sımgeler yanıyor yag gostergesı ısıgı yanmıyor:( daha hıc yandıgını gormedım. aracı kullanıyım mı yoksa hafta ıcıne kadar sokakda yatsın mı .. bılgılerınız ıcın tessekkur edrım.. Onur |
|
Peugeot 206 :) x desing Kum Grisi
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yağ işi çok çok önemlidir.Eğer kullanmak zorundaysanız yola çıkmadan önce mutlaka yağ çubuğundan yağ seviyesini kontrol edin.Göstergeninde ampülü dökülmüş olabilir.Yada müşürde sıkıntı olabilir.;)
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yağ kaçağının yağ müşirinden olacağını pek zannetmiyorum,gevşek bırakmış olabilirler ancak o şekilde kaçırır,eğer sıkıntı ondansa onu değiştirmek zahmetli bişey değil ne kadar yoğun olursa olsun isterse işin arasında iki dakikada değiştirebilir |
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
+10
![]() |
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
senin müşür bozuksa yol bilgisayarında insufficient oil pressure diye bir uyarı alman gerekmiyormu ? türkçesi yetersiz yağ basıncı. aslında yağ basıncın iyidir fakat müşür arızasından dolayı bu hatayı werir.
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
vapio ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Bılgılerınız ıcın cok tessekur ederım bu sabah erkenden gıdıp tekrar yaga baktım ve yag akıtmıs tekrar arac .
usta bayramda yagını degıstırdıgınde yag fıltresını uyduramadı ve arac stop hatasını verdı. tekrar gıdıp fıltre aldı ve olmustu. sanırım fıltreden kaynaklıyorum ustaya fıltreyı gosterıyorum terleme dıyor sızde bı bakın resmı cektım bı arac bu kdar terlermı ![]() ![]() |
|
Peugeot 206 :) x desing Kum Grisi
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Terleme mi?Abi resmen kaçırıyor kapaktan oringi yani contasını değiştirsin usta.Böyle terleme ilk defa görüyorum
![]() Kapakta kırık var diye bir baksın. Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 04 Aralık 2011 Saat 18:57 |
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
bi dakka ya. egsoz başlangıcın altında o yağın ne işi war. :S aracını hareketmi ettirdin ?
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |