Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 sw 1.6 110 bg lpg yakıt hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 sw 1.6 110 bg lpg yakıt hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 sw 1.6 110 bg lpg yakıt hakkında
    Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 Saat 23:05

Herkese merhaba.

aracım 2005 model 307 sw 1.6 16v lpg li. 
50 liralık lpg ile (20,6lt) 150-200 km civarı yol gidebiliyorum.

kullanım tarzıma, şehiriçi şehir dışı yola göre değişiyor fakat biraz fazla geldi yakıtı.

30 km/s hızı geçince anlık tüketim görünmeye başlıyor.
takip ediyorum, azıcık performanslı kullanınca hemen 15lt/100km ve üstünde seyrediyor tüketim. hele yokuş çıkarken (muğla coğrafyası çok dağlık) 20 ye dayanıyor hep. ve yokuş tırmanma performansı pek tatmin etmedi. turbo dizel almadığıma pişman olmak üzereyim.
bu aracı da çok sevdim çok temiz. donanımı özellikleri çok iyi de ah bu yakıt tüketimi.

ama uzun yolda (aydın izmir otobanı) çok dikkat edersem 7 litre civarında geziniyor. o da 90-100 km/s hızla ile giderken.

sizde durum nedir?
triger değişimi, kelebek boğazı, egr, katalizör temizliği ya da carbon clean yaptırmak yakıtı ne derece etkiler?

görüşlerinizi bekliyorum...
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
Yukarı Dön
isodogu Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
04 - Temmuz - 1975

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı isodogu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 Saat 23:13
50tl ile 150 km kötü 200 km iyi arada çok fark var
mesela ben 50 tl mazot ile 220 km gidiyorum( hdi)
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 Saat 23:32
Benim yakit tuketimim yaz aylarinda 6,2 litre/ 100 km. Su siralar hava bayagi sogudu burada o yuzden 7 litreye kadar cikti. Bu degerlerde sehir ici %40, sehir disi %60 diyebilirim. Arazinin daglik olmasinin cok buyuk onemi var. Burasi dumduz oldugundan bu rakamlari yakalayabiliyorum. Lpg'li arac her zaman %10-20 arasinda benzinliye gore daha cok yakar. Turkiye kosullarinda genellikle LPG'li 307'ler 10 litre civarinda yakiyor. Performansli kullanimda tabii ki yukariya cikmasida normaldir. Bence sizin degerleriniz de gayet normal. Trigger, egr yakiti etkilemez. Katalizor tikali ise cok etkiler. Aracinizin kilometresi kac?
Aracinizin bujilerinin ve filitrelerinin iyi durumda oldugundan emin olun. Birde hangi motor yagini kullaniyorsunuz?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 Saat 23:43
Anlık yakıt tüketimin benzine duyarlı arkadaşım.Lpgli araında yol bilgisayarına bakarak anlık tüketim hesaplaman yanlış olur kanısındayım.
Evet biraz fazla yakıyor aracın.Gerçi havalar soğuk etkisi olabilir ama 50 tl ile 200 km (sadece uzun yol) yapılabilir.Aynı motor var araçlarımızda benim tüketimim böyle..
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 Saat 23:44

araç 43bin km de yetkili servis bakımlı. alır almaz tüm filtreleri (lpg filtreleri dahil) değiştirdim. motor yağım mobil 10/40 değişti (üzerinde 3000 yazan). usta bujilerin iyi olduğunu söyledi. pp2000 de oksijen sensöründe karışım hatası verdi. tüpçüye ayarlattım ama muğla merkez açıkçası biraz kısır, bu aracın ustası yok gibi. karışım hatası ne durumda bilmiyorum. bir peugeot ustası var, makanikten iyi anlıyor ama  pp2000e hakim değil. lpg lovato.

katalizörden kim anlar? nasıl temizlenir? carbon clean bu kilometrede benim işime yararmı?
 enjektör temizleyici tarzı katkı maddeleri hakkında bilginiz var mı?
haa, bir de şu var: önceki sahibi çok sakin bir adamdı, arabayı 2500 devir üzerine çıkartmamış hiç. ve hep sakin kullanmış. yarım debriyaj 2. vites izmir sıkışık trafiği. acaba kurum falan mı olmuştur?

kelebek boğazı???
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 Saat 23:45
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Benim yakit tuketimim yaz aylarinda 6,2 litre/ 100 km. Su siralar hava bayagi sogudu burada o yuzden 7 litreye kadar cikti. Bu degerlerde sehir ici %40, sehir disi %60 diyebilirim. Arazinin daglik olmasinin cok buyuk onemi var. Burasi dumduz oldugundan bu rakamlari yakalayabiliyorum. Lpg'li arac her zaman %10-20 arasinda benzinliye gore daha cok yakar. Turkiye kosullarinda genellikle LPG'li 307'ler 10 litre civarinda yakiyor. Performansli kullanimda tabii ki yukariya cikmasida normaldir. Bence sizin degerleriniz de gayet normal. Trigger, egr yakiti etkilemez. Katalizor tikali ise cok etkiler. Aracinizin kilometresi kac?
Aracinizin bujilerinin ve filitrelerinin iyi durumda oldugundan emin olun. Birde hangi motor yagini kullaniyorsunuz?
aracınız benimki ile aynı olduğundan özelde de yazdım size, ama buradan da arkadaşların yardımcı olabileceğini düşündüm.
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 Saat 23:50
Orjinalini yazan: isodogu isodogu Yazdı:

50tl ile 150 km kötü 200 km iyi arada çok fark var
mesela ben 50 tl mazot ile 220 km gidiyorum( hdi)
20 litre lpg ile daha çok şehir içi kullanımında biraz performasnlı kullanınca 156 km civarı yol yaptım.
uzun yolda da aynı yakıt ile 201 km. bu araba biraz fazla yakıyor, sadece ben de değilse bu durum, bu model çok yakıyor demektir bence.

Düzenleyen albayman - 03 Aralık 2011 Saat 23:50
Yukarı Dön
kaan__ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
02 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaan__ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 00:10
aynı araçtan bende uzun zaman kullandım arıza lambası muhtemelen yanıyodur...bunun çözümü için çok iyi bi lpg ustası bulmanız gerekli...soğuk havalarda yakıtınız  türkiye şartlarında aslında çokda anormal değil arıza lambasının yanık olmasıda bi nebze olsun yakıta etki eder...öncelikle çok iyi klibrasyon yaptırın...
ayrıca 2005 model bi aracın km sinin bu kadar düşük olması düşündürücü...umarım iyi niyetli birinden almışınızdır...
sorun p.planet ile çözülcek bişey değil zaten...katalizör e gelince başka bi arkadaşın temizlemiştik anlatıyorum her hangi bir egsozcu da yada bu bahsettiğin ustada yapar manifoltun altından katalüzör sökülür daha sonra kaynakla katalüzör açılır içinden çıkan parçayı  yağ çözücü falan yıkamacıda tazzikli su ile temizlenir...biraz zahmetli... bu işlem yapılmışken boğaz kelebeği yerinden çıkarılıp o da bi güzel temizlenir ustnın bujiler iyi demesine bakma sonuçta pahalı bişey değil değişmesinin yararı olur zararı olmaz...bütün bunları yaptıktan sonra bi nebze daha olsun yakıt düşer....

ben kendi aracımda sırf rolantide titreme var diye konyada usta bulamdım ve ankara ya gittim...daha sonra ne araıza lambası yandı ne titreme oldu yakıtda gayet normaldi...
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp
2009 308 sw 1.6hdi 110hp
2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp

Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 01:01
Orjinalini yazan: kaan__ kaan__ Yazdı:

aynı araçtan bende uzun zaman kullandım arıza lambası muhtemelen yanıyodur...bunun çözümü için çok iyi bi lpg ustası bulmanız gerekli...soğuk havalarda yakıtınız  türkiye şartlarında aslında çokda anormal değil arıza lambasının yanık olmasıda bi nebze olsun yakıta etki eder...öncelikle çok iyi klibrasyon yaptırın...
ayrıca 2005 model bi aracın km sinin bu kadar düşük olması düşündürücü...umarım iyi niyetli birinden almışınızdır...
sorun p.planet ile çözülcek bişey değil zaten...katalizör e gelince başka bi arkadaşın temizlemiştik anlatıyorum her hangi bir egsozcu da yada bu bahsettiğin ustada yapar manifoltun altından katalüzör sökülür daha sonra kaynakla katalüzör açılır içinden çıkan parçayı  yağ çözücü falan yıkamacıda tazzikli su ile temizlenir...biraz zahmetli... bu işlem yapılmışken boğaz kelebeği yerinden çıkarılıp o da bi güzel temizlenir ustnın bujiler iyi demesine bakma sonuçta pahalı bişey değil değişmesinin yararı olur zararı olmaz...bütün bunları yaptıktan sonra bi nebze daha olsun yakıt düşer....

ben kendi aracımda sırf rolantide titreme var diye konyada usta bulamdım ve ankara ya gittim...daha sonra ne araıza lambası yandı ne titreme oldu yakıtda gayet normaldi...
egsozcu yapıyorsa tanıdık var, o kolay. kelebek boğazını da temizleteceğim trigeri yaptırırken. bujileride değiştireyim. bi depo benzinle de wurth temizleyici kullanayım. sonra deneyelim ozaman.
muğlada lovatodan anlayan var mı bilmem, ama aydında olduğunu biliyorum (Aydınlıyım da)
orada da ince bir ayar çektirelim bari.
arabam yetkili servisinde bakım yaptırılmış, tüm kayıtları ve faturalarını aldım. ayrıca tek tek seceresini çıkarttım. kazasız. km orjinal, bakımları süre dolumundan yapılmış. zaten araç kirli olmasına rağmen (adamın satası yokmuş temizletmemiş) diri ve çok iyi duruyordu.

Düzenleyen albayman - 04 Aralık 2011 Saat 01:05
Yukarı Dön
kaan__ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
02 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaan__ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 01:20
sizin adınıza çok sevindim bu kadar temizini bulduğunuza eksoz cuda büyük ihtimal burun kıvırmassa yapar diye düşünüyorum çünkü manifoltun çıkması çok zahmetli çıkması bi dert takması ayrı bi dert...
zaten manifoltu sökünce az çok kurum olup olmadığını tahmin edebilirsiniz...
bi süre bende aydında okumuştum umarım iyi bi usta bulursunuz...çünkü çoğu usta beceremediğinden 307ler tüp sorun diyip geçiştiriyor...
ayrıca benzin ibresinin düşmesi sorununu ben uyguladım ve sitede paylaştım çok iyi oluyodu orjinalliği bozulmaz bende en az sizn kadar hassasımdır bu konularda...
2009 308 sw 1.6hdi 110hp

Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 12:31
Orjinalini yazan: kaan__ kaan__ Yazdı:

sizin adınıza çok sevindim bu kadar temizini bulduğunuza eksoz cuda büyük ihtimal burun kıvırmassa yapar diye düşünüyorum çünkü manifoltun çıkması çok zahmetli çıkması bi dert takması ayrı bi dert...
zaten manifoltu sökünce az çok kurum olup olmadığını tahmin edebilirsiniz...
bi süre bende aydında okumuştum umarım iyi bi usta bulursunuz...çünkü çoğu usta beceremediğinden 307ler tüp sorun diyip geçiştiriyor...
ayrıca benzin ibresinin düşmesi sorununu ben uyguladım ve sitede paylaştım çok iyi oluyodu orjinalliği bozulmaz bende en az sizn kadar hassasımdır bu konularda...
teşekkürler, önceki sahibi ilk sahibi, adam titiz, ege üni de doçent, harbi kıl bi adamdı yani, gerçi arkasından konuşuyoz ama LOL biz gene titiz diyelim.

ibre düşmesi için siz psa modül mü uyguladınız? yoksa devreye direnç uygulaması mı?
Yukarı Dön
kaan__ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
02 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaan__ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 12:41
direnç uyguladım psa modülü ile drenç in çalışma sistemi zaten ayni...küçük bi tuş ve direç belli bile olmuyo zaten bence deneyin psa modülü 150 lira sanırım bunun maliyeti 3 lira 15-20 lirada montaja verirsiniz hepsi bu buda detaylı anlatım
 http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13780&title=lpg-de-benzin-ibresi-dmesi-sorunu-ucuz-zm

Düzenleyen kaan__ - 04 Aralık 2011 Saat 12:42
2009 308 sw 1.6hdi 110hp

Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 13:36
Albayman, ozelden yazdigin sorunun cevabini buradan vereyim,

Ben aracimda Mobil 1 NewLife 0W-40 tam sentetik motor yagi kullaniyorum. Gayet memnunum, tavsiye ederim.
Benim yukarida verdigim yakit tuketim degerlerim yol bilgisayarindan alinmadir ancak gercegi de yansittigini pek cok kere test ettim. Katalitik konvertor hakkinda buraya biraz bilgi yaziyordum ancak nasil yapilira daha genisini yazmayi daha uygun gordum. Suradan bakabilirsiniz:
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20382&PID=334248&#334248
Yani eger PP2000 varsa cok rahat bir sekilde bozuk olup olmadigini anlayabilirsiniz.
Bogaz kelebegini kendiniz de temizleyebilirsiniz. Eger isterseniz nasil yapacaginizi da ayrica anlatabilirim.

Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 14:24
kaan: direnç konu başlığına göz atmıştım, kimisi psa modülü diyordu onun için sormuştum. burda anlayan elktirkçi bulup direnç uygulamayı yaparız artık. düğmeyle uğraşmak istemezsem de artık yarım deponun üstünde tutarım herhalde.

koliva: pp2000 bende mevcut değil, edinmenin maliyetini tam bilmiyorum. bi kenarda öyle durduğunu ve  çok da gerekli olmadığını yazdığınız bir konu hatırlar gibiyim sankiSmile
katalitiği açtırırım egsozcuma, nazillide o iyi anlar.
boğaz kelebeğini daha önce balata spreyi ile temizlenişini anlatan konuyu okumuştum. bunun yerine wurth marka sprey var, onunla temizleyebileceğimi düşünüyorum. sizin önereceğiniz alternatif varsa onu da değerlendirebilirim tabiki.
mobil1 0-40 yağ hakkında çok söylenti var. mesela: bizim sıcak mevsimde yağ yakma problemi olur çok ince o yağ, araç o yağı içer, hem daha pahalı, 10-40ı işini görür gibi şeyler söylendi.
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 15:15
Orjinalini yazan: albayman albayman Yazdı:

kaan: direnç konu başlığına göz atmıştım, kimisi psa modülü diyordu onun için sormuştum. burda anlayan elktirkçi bulup direnç uygulamayı yaparız artık. düğmeyle uğraşmak istemezsem de artık yarım deponun üstünde tutarım herhalde.

koliva: pp2000 bende mevcut değil, edinmenin maliyetini tam bilmiyorum. bi kenarda öyle durduğunu ve  çok da gerekli olmadığını yazdığınız bir konu hatırlar gibiyim sankiSmile
katalitiği açtırırım egsozcuma, nazillide o iyi anlar.
boğaz kelebeğini daha önce balata spreyi ile temizlenişini anlatan konuyu okumuştum. bunun yerine wurth marka sprey var, onunla temizleyebileceğimi düşünüyorum. sizin önereceğiniz alternatif varsa onu da değerlendirebilirim tabiki.
mobil1 0-40 yağ hakkında çok söylenti var. mesela: bizim sıcak mevsimde yağ yakma problemi olur çok ince o yağ, araç o yağı içer, hem daha pahalı, 10-40ı işini görür gibi şeyler söylendi.

PP2000 benim durumumda bir kenarda duruyor cunku aracimda cok ariza olmuyor LOL Insallah sizde alirsiniz ve bir kenarda durur Smile
Yag konusunda soylentiye aldirma sen. Onu soyleyen bos konusmustur Wink Cunku 0W-40 motor yagi ile 10W-40 motor yaginin motor sicakken kalinliklari aynidir yani 40'tir. Ilk rakam motor sogukkenki akiskanligi belirtir. Bu durumda sana bir guzellik yapalim arada bulusalim. Gel sen ne 0W-40 koy ne 10W-40, 5W-40 ne sana ne bana Approve

Düzenleyen koliva - 04 Aralık 2011 Saat 15:17
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 15:59
mantıklı Big smile 
yağı yeni değiştik, onun için daha 9bin var :)
bu boğaz kelebeğine ulaşana kadar neleri sökeceğimi neler yapılacağını gösteren bir konu vardı bi yerlerde, bulamadım. onun linkini bulursanız paylaşırmısınız?
bir de kelebek boğazı temizliği sonrası kalibrasyon lpg sistemine mi? ecuya mı? her ikisine mi?

Düzenleyen albayman - 05 Aralık 2011 Saat 13:52
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2011 Saat 19:59

bu konuya tekrar döndüm Wink

dün 20liralık gaz ile (8.5 litre) 95 km uzun yol yaptım muğlanın dağlık coğrafyasında

sonra 48 litre gaz aldım, aydından nazilliye, nazilliden izmir çiğliye geldim. yarın tekrar nazilliye ve oradan da muğlaya döneceğim. bakalım bu gaz kaç km de bitecek.
sonuçları tekrar yazarım.
kelebek boğazı temizliği yakıtı düşürdü...
Yukarı Dön
Üçyüzaltı Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Eylül - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Üçyüzaltı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2011 Saat 20:01
Ben şehir dışı gaza basmassam 20liraya 110 kmye yakın yapıyorum ama şehir içi bugünkü ölçümüm çok yakıo yada ölçümümde bir yanlışlık var şehir içi 40kr yakıoConfused
Yukarı Dön
kaan__ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
02 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaan__ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2011 Saat 21:39
yakıt aldığınız yerde önemli aslında
2009 308 sw 1.6hdi 110hp

Yukarı Dön
Üçyüzaltı Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Eylül - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Üçyüzaltı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2011 Saat 21:40
Bende ondan şüpelendim yarın baska bi istasyondan alıp deneyecem 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 293 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 315 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107407 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1496 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3079 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9388 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8670 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 883 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 900 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1577 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55432 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 301 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1212 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2155 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 267 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2505 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 568 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 2044 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 15978 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
ankaralı_emre 1
Pyrs 1
Barisge 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English