![]() |
|
bu sefer sorun büyük |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 22:28 |
" Ne Sevmek ne sevilmek , dünyadaki en güzel şey şırıl şırıl işemek " arabanın arkasına yazıcam bunu :) bu arada kötü bişey yazmadım dimi küfür sayılmaz yani :) eğer öyleyse hemen silerim özürümü de dilerim.
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lise aşka inanmam.Ha sen sevmedinmi dersen sevdimde ne oldu.O başka yerde ben başka yerde en mantıklısı üniversite.İyi bir bölüm gelirde inşAllah orada işine bakarsın.Boşver.
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
çorumlu'yu dinle bak...boş ver..adam akıllı çalış,hedeflediğin yerlere gelince gözlerin faltaşı gibi açılacak... ;)
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğru söze ne denir , bizede diyolardılar ama bir kulaktan girip dierinden çıkıyordu keşke çıkmasaydı , bunu yaşıyan tek kendin sanıyosun ama inan bu tuzağa düşen çok
![]() ![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 06 Aralık 2011 Saat 19:58 |
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
birader derslerine çalış derslerineeee... lise sonda senin misal kızın birine aşık oldum (ne aşkı anasını satiim alakası yok ama o dönemlerde öyle geliyor tabi) ilk senem o kızı sevmekle ve beklemekle geçti sonra ayrıldı sevgilisinden yanında oldum teselli ettim zamnı gelince açıldım çıkmay abaşladık..7 8 ay çıktık.. bir sonraki öss yaklaştığında ( ki aşkı bulmuşum ya pilotum her boşlukta onun okuluna koşuyorum her tenefüs yanındayım dersler sınavlar etütler ekiyorum kızın yanında olucam diye) sınava 1 ay kala ayrılalım dedi ( gurur var ya) tamam dedim sormadan ayrıldım.. tabi benim sınav bi daha yalan oldu....eski sevgilisine dönmek için ayrılmış benden.. :D
seninkini tanımam etmem bilmem ama,al sana 2 senemi harcadığım tabiri caizse bi kaşar için..yapma kardeşim koy kafanı aşşağa derslerine odaklan..ne biliim daha iyi yer kazanıcam diye motive et kendini..kazan,bak ünide neler neler var ;) |
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
sserhat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1995 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
bağlandıktan sonra öğrendim abi sevgilisi olduğunu ama kesin bi bilgi yok elimde sevgilisi varsa unutulur ama eğer yoksa o zaman açarım mezdekeyi
![]() |
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
sevgilisi olduğunu bile bile nasıl bu kadar bağlanabildin ilginç...şu an sen onun sevgilisi olsan ve birisi ona bu şekilde yaklaşsa face falan hatta böyle bi formda muhabbet olsa sen ne düşünürsün acaba
![]() |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Sen sevgilisi kimse onu bul avdatmasını sağla , güzel bi kızla yem at kızda bunu görsün ondan nefret etsin kötü zamanında yanında ol o sinirle saten sana yanaşır hemen olay tamm .Kötümüyüm neim kıhkıh
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
güzin ablaya bağlamışız :)
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
unut deme demişin ama sevgilisi varsa unutman lazım yanlış sularda gezme aşk döner dolaşır seni bulur ama ne zaman nerde kimle o belli değil işte
![]() |
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Sana yardım ederim ama , alırım anahtarını , Razımısın ? :)
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ilköğretimde 18 kız 4 erkek
lisede 25 kız 7 erkek ünide 50 kız 10 erkek olan sınıflarda okumuş ve çok fazla gönül macerası atlatmış bi abin olarak sana verebileceğim tek tavsiye BOŞVERRRR.... bu işler çok boş işler dersane falan yazmışsın derslerine çalış bunları ihmal etme sonra hersey zamanla oluyor, gerçekten insanın hayatında doğru zaman diye bi kavram var. doğru zaman gelince zaten sen elinden geleni de yapsan kurtulamıyorsun bu olaydan , örnek mi ben :) |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Boyle seyler cok guzel seyler. Ileride mum ile arayacagin zamanlar. Tavsiyem, doya doya yasa. Pesinden git. Bizim kizlar kovalanmayi cok severler. Ancak kovalarken kendini kaybetme. Cok fazlada risk alma. Isin zevkini cikart. Ahh ah neler anlatirdim sana ama demli bir cay lazim
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Şunu söyleyim sevgilisini bırakıp sana gelse, sen ilerde rahat edecekmisin ? senide bırakıp başkasına gidebilir bu durumda
İnsanlar ulaşamadığına aşık olur hiçbir zaman ulaştığa aşık olmaz tam manasıyla mesala ben ilk arabamı alırken 306 ya aşıktım ama ozaman o kadar param yoktu yolda geçtikçe bakardım şimdi aldım ama o kadar ilgim yok ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sserhat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1995 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
araç conta yakmış yapacak birşey yok
|
|
![]() |
|
inşallah şu engeli aşarsınız abi mutlu bir yuva kurarsınız.
|
|
![]() |
|
benimkide dertmiymiş dedim abi başkasının olcaksa olsun yeterki kimseye zarar gelmesin
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
bak sana başımdan geçen bi olayı anlatayım bi kızla birbirimizi çok seviyorduk ama ailelerimiz arasında husumet vardı kaç defa istediysek vermediler baya sorun yaşadık sonra kızın ailesi kızı zorla bi akrabalarıyla evlendirmeye çalıştılar hatta nişanda yaptılar tabi ben kendimi yiyip bitiriyorum elimden hiç bir şey gelmiyordu bunlar düğün tarihini belirlediler bi gün kızın annesiyle karşılaştım ve annesine eğer kaderimde bu kız varsa ne sen nede başkası buna engel olamaz dedim kızın annesi bana 10 gün sonra düğünü var sen kaderden bahsediyorsun git yoluna dedi ve aradan üç gün geçti kızın nişanlısı trafik kazasında hayatını kaybetti üzücü bi olay ama insan kaderin önüne geçemez şu an kızla tekrar görüşmeye başladık ve birbirimizi eskisinden daha çok seviyoruz tabi hala aile engelini aşmış değiliz.
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |