![]() |
|
acil yardım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erkerd5429 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkerd5429
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2011 Saat 10:34 |
aırbag ışığı uzun zamandır yanıyodu dün akşam cihaz taktırdık yolcu yanı aırbag tetik arızası yazdı adamlar perde hava yastığı arıyorlar arabada bulamadılar sonrada bu arabanın aırbag i patlamış aırbag yazılımını full olanın yazılımından yapmışlar dedi 100 lira ya yeni yazılım atarız dedi bu ön yolcu aırbag ının tetiği nerdedir bilen karşılaşan varmı hiç napacağımı şaşırdım o adamada gitmem bidaha zaten
birde motor arıza ışığı yanıyordu ona baktılar emme manifoltu basınç sensörü arızası hatası veriyor bu parçanın orjinali 400 tl civarında bunun arabaya zararı ne olur az para değil çünkü
bişey daha var cd changer çalışmıyordu çıkarıp atayım dedim onu çıkarırken ne yaptım bilmiyorum saat tarih gösteren dijital ekran ve gösterge ekranının elektriği gitti ne olmuş olabilir gerçi yarın bi teyp alıp takacam elektrikçi halleder ama fikrinizi almak istedim
teşekkürler
|
|
2003 1,6 xr benzin/lpg
54 tk 977 0 Rh (+) pozitif |
|
![]() |
|
repropark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı repropark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım, öncelikle air bag için sağlam bir airbagci bulacaksın, istersen patlamış airbaglerini tamir ettirirsin, istersende lambasını ve ikazlarını söndürürler, sana onları kim söylemişse bol keseden atıp para koparmaya çalışmış, emin ol o adama versen yapamazda zaten. iyi bir airbag tamircisi.
Motor arıza ışığına gelince arabanda kullandığın benzin ve lpg ile alakalı olarak o ikaz arada çıkar, bazende söner, arıza ışığı yanarken kullanmak kısa vadede aracına zarar vermez ama, uzun vadede elbette zararı dokunur, parça filan değişmene gerek yok, eğer aracın lpg li ise iyi bir gaz ayarı yaptır ve mümkün mertebe opet(aygaz) kullan, benzin ise petrol ofisi, diğerlerinin katkı maddeleri, zengin fakir karışım olayını dengeleyemediği için arabandaki sensörler, yakıtın kötü olduğunu bildiriyor. Cd changer a gelince o na yapacak hiç bişey yok çek elini bir an önce hiç uğraşma, ne yapsan randıman vermez, bilgi ekranına gelincede, soldaki tuşa biraz basılı tut, menüye girer, daha sonra sol tuş ile ilerle saat ve tarihi sağ tuş ile ayarla ve sol tuşa bir defa daha basıp kaydet. hepsi bu kadar. saygılarımla.
|
|
307 1.6 Xt Triptronik (Çin Mavi)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |