![]() |
|
peugeot 206 1.4 feline Dizel |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
W_O_L_D_A ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı W_O_L_D_A
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2011 Saat 00:21 |
|
Selam Arkadaşlar ben peugeot 206 1.4 feline HDI 2006 model 92.000 Km bir arac buldum ve satın almayı düşünüyorum arac yanız 90 hp sadece birtane boyası var içi dışı gayet temiz fakat ben bu araclar hakkında pek bilgi sahibi olmadıgım için sizlerden yardım ve fikir istiyorum bu aracın piyasası nedir ne yakar cokmu azmı yakar genel olarak kullanan arkadaşlar memnunlarmı araclarından
|
||
![]() |
||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
15000 civarı makul fiyattır, sınıfının en az yakan araçlarından birisidir, alıp çiplersen hem gider hem az yakar :)
|
||
![]() |
||
W_O_L_D_A ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı W_O_L_D_A
|
hocam ciddimisin sen ben bu arabayı ankarada buldum adam 21.500 istiyor :S tavam haric herşey var ayrıca celik çantta var
|
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
feline 90 hpmi??nie xt'ler 70 ?
kardeş bulduğun araca dair bi link bişey varmı? kmsi uygun bi parça boya büyük ddarbe yoksa öenmli değil,206şar içinde rc ve gti dan sora feline en binilcek modelidir..güzel özellikleri vardır,fazla elektronik aksamı vardır hepsinin çalıştığından emin olun.yakıtı 170-210 kuruş arasında oynar.gerektiğinde iyi kaçar,renolar gibi alt devirlerde çok başarılı değiller ama vites aralıkları daha uzundur,kullanışlı zevkli bi arabadır..dizel araç almadan önce motoruna çok iyi bi kaç yerde baktırın.hayırlısı olsun |
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
21.500 uçuk rakam o paraya 206 rc alırsın :) Düzenleyen umutrizaergen - 02 Aralık 2011 Saat 00:29 |
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
21,5 uçmuş....
bana maliyeti olan 18000'e benim arabayı vereyim.2 parça lokal boya var,XT modeli 117bin kmde 1.4 hdi |
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı W_O_L_D_A
|
arkadaşlar aracın bi resmini ekleyim evet arac 90 hp
|
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
90 hp diye bişey yok...
|
||
|
||
![]() |
||
|
çift eksoz ve rc tamponda var..belkide chip tuning yapmıştır :D +20 hp
birader o fiyata 207 bulursun bana göre fiyat çok.. |
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
21.5 a 206 rc al az yaksın dersende LPG takarsın :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı W_O_L_D_A
|
hocam bu araba almak kadar sıkıntılı birşey yok 90 hp varmı yokmu bilmiyorum ama aynı arabayı ankara göral pejo servisinde ikinci ellerinde var oradaki adamlarda 90 hp dediler aracına cift eksoz oradaki aracta 20.900 diyorlar 3 parca boya var aracların fiyatlarımı arttı kışın yoksa piyasasımı böyle anlamıyorum pejo 207 düşündüm ama onunda 1.4 dizeli 23 bin civarlarında 1.4 dizelinide tavsiye eden olmadı ne yapıcagımı şaşırdım
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı W_O_L_D_A
|
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
21.500 tl ye değil 17-17.5 a dizel 206 nın kralını alırsın atla gel istanbula sana bulalım bi araç :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı W_O_L_D_A
|
bizimki o zaman tok satıcı desenize :) benim aklımdaki o araca verecegim en son fiyat 19.000 bin
birde arkadaşlar kime desem pejo alıca diye herkes aman uzak dur diyorlar bu önyargı neden gercekten sorunlu araclarmı ?
umutrizaergen kardeş en son öyle yapıcam herhalde ank piyasasında fiyatlar cok yüksek ya
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
Valla neden sorunlu derler anlamıyorum benim 2 aracım var birisi 2009 model clio dizel 65 HP 102000 km de 92000 de komple motor yaptırdım :) Diğer aracım PUG 206 GTİ 2001 model 135000 de aracın bütün km si 5000-7200 devir arasında geçti, egzantrikdi bilmemneydi her türlü motoru yorabilecek işlemi yaptım halen aslan gibi maaşallah, pugların cinslerine göre belli kronik hastalıkları vardır ama bu her araçta vardır. Mesela 206 larda kronik yolcu airbaginin ordaki kapak ufak temaslarda kırılır gibi gibi ben ciddi bir sorun yaşamadım 10 senedir. |
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 02 Aralık 2011 Saat 16:37 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |