![]() |
|
klima aydınlatma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2011 Saat 13:19 |
arkadaşlar akşamları klimanın düğmelerini göremiyorum, ayarlamak için tavan lambasını açmam gerekiyor aldığımdan beri böyle. Normalde sizinkilerde aydınlatması var mı? sigorta yada led mi bozuldu acaba?
Elektrikçi yapar mı?
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elektrikciye gitmenize gerek yok. Biraz eliniz yatkin ise arkadaki lambalari degistirebilirsiniz. Klimaniz dijital mi?
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
klimam manuel, konsolu nasıl sökücem?
|
|
neverThere
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler
|
|
neverThere
|
![]() |
|
rica ederim
![]() |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
aynı sorun bende de mevcut fakat bir türlü halledemedim sorunu manuel klima.. panel aydınlatması çalışmıyor.klima kontrol panelinin olduğu aklt kısmı söktüm panelin kapağını tırnaklardan kurtarıyorum ama çevirmeli düğmeler sökülmeden panel sökülmüyor düğmeleri bir türlü sökemedim çekiyorum ama tuttalacak gibi değil elimden kayıyor. altına soktuğum bıçakla düğmeleri kaldırmaya çalıştım ama sanki tutan biyerler var çımıyor düğmeler. nasıl çıkar bu düğmeler bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. |
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
o düğmeleri tutan bişey olacağını zannetmiyorum, üzerine bi bez koyup pense gibi bişeyle asılmanız lazım. yinede ilk önce, bilen arkadaşların yarmımlarını bekleyiniz
![]() |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Canip ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Mayıs - 1979 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2011 Konum: Iğdır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Benimki otomatik klima aynı sorun bende de vardı, söktüm 3 ampülden biri arızalı çıktı. 12 wolt dipsiz ampül aldım değiştim düzeldi. şimdi gece tuş aramıyorum...
|
|
**Peugeot 307 XT 2004 1.6 O.V.**
Değişeni yok ama değiştireceğim yeri çok |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
nasıl çıkar bu düğmeler yok mu bir bilen?
|
|
|
|
![]() |
|
sağolun çok yardımcı oldunuz. |
|
|
|
![]() |
|
Biraz sabirli olmak gerek degil mi, 2 saatte foruma giren var giremeyen var ![]() O panelin etrafindan toplam kac adet vida soktunuz? |
|
![]() |
|
dikkat de çekmek gerek ve çekti işte |
|
|
|
![]() |
|
Eger sizin de klima paneliniz verdiginiz linkteki gibi ise, dugmeleri sn. gozem'in de dedigi gibi cekip cikarabiliyor olmaniz gerekir diye dusunuyorum. Cunku bir alttaki resimde yerlerinden cikmis vaziyetleri goruluyor.
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
tornavidayı bahsettiğin siyah ve beyaz panelin arasına at sonra o gelecektir zaten ...o düğmelerler falan uğraşma orası komple gelir hiç yapamazsan bana kargola ben sana bedelsiz yapıp geri gönderiyim......3 tane ampül sonuçta...
sıkıntı yapmışın belli halediymeyecek şey yoktur her şey haledilir ![]() |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
ayrıca burdaki anlatım her 206 için geçerli değil bu arkadan sökülen tip birde bunların öncen sokülen yani ampülleri önden değişeni var sizinki de önden değişen tiplerden |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |