![]() |
|
satılık 207 1,4 hdi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
okan0665 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2011 Saat 22:38 |
Arkadaşlar merhaba,
2009 model 207 1.4 hdi trendy mp3 aracım, orta vadeli nakit ihtiyacı nedeniyle satılıktır. Aracın ilk sahibiyim, şu an 61.000 km'de. Alırken araca dizayn paket de almıştım (standart trendylerde bulunmayan sis farı ve çelik jant bulunmaktadır), bunun dışında park sensörü ve karter muhafaza da taktırdım. her hangi bir boya hasar kaza bulunmamaktadır. Yalnızca araç iki aylıkken eşimin sol arka kapıyı duvardaki pürüzlere sürtmesi nedeniyle rötuş yapılmıştır, bir de ben park ederken arka tamponun sağını çizdim. Kaskodan mini onarım kapsamında yaptırılabilmesine rağmen yaptırmadım ki sonra boyalı denmesin. Alacak kişinin istemesi halinde tamponu yine mini onarımdan boyatabiliriz. Aracın tüm bakımları zamanından önce yapılmıştır, 60.000 bakımı 54.000'deyken yapılmıştır. 43.000'de fren balataları değiştirilmiş, servis hatası nedeniyle yine 54.000 km'de bu kez disklerler beraber yeniden değiştirilmiştir. Acil ihtiyaçtan satılık değildir, pazarlık yapmayı sevmem ve beceremem, o yüzden fiyatı 27.000 pazarlıksız olarak belirledim. Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun. |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar.
|
|
![]() |
|
okan0665 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Teşekkürler:)
|
|
![]() |
|
Güncel
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Simdiden hayirli olsun.
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar.Aracın ilanı varsa linki verebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
hayırlı satışlar kardeşim
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
Hayirli satişlar.. İlan linki varsa bekliyoruz
|
|
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi |
|
![]() |
|
Teşekkürler herkese.. İş yoğunluğundan henüz fotoğraflarını koyamadığım linkini veriyorum aracın:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilk-sahibinden-boyasiz-hasarsiz-66907249/detay/ |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Hayırlı satışlar
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Hayırlı satışlar.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
Teşekkürler. Bu gidişle satamayacağız, arayan soran yok;)
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Abi bol bol resim koyarsanız herkes aracı görür ona göre arar.Aracı görmeden nasıl arasın ![]() |
|
![]() |
|
Haklısın valla:) Ama bi türlü vakit ayıramadım bu işe. Bu hafta sonu bir terslik olmazsa eklerim fotoğraflarını..
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
hayırlı satışlar abim.
|
|
![]() |
|
Teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar, uzun aramalarım sonucunda kafama uygun bir ikinci el araç bulamadım. Aracın biriyle ciddi şekilde ilgilenirken (citroen xsara) internette iki ilana rastladım, ikisinde de km farklıydı, boyalı parça sayısı, düşük km.li ilanda daha azdı vs. İlan veren kişi aynı, araç plakası aynı, km.si düşük olan ilan daha sonra verilmiş. Son olarak 97 model Opel Astra için 15.000 TL istediler. Benim aracımdan 12 yaş daha büyük, aracın toplam yaşı olmuş 14-15. Dolayısıyla aracımı ikame edebileceğim, fiyatı uygun ve güvenilir bir araç bulamadığım için nakit ihtiyacını banka kredisi ile karşılamaya karar verip aracımı satmaktan şimdilik vazgeçtim. Ola ki güvenilir birinden düzgün ve fiyatı bana uygun bir araç bulurum, o zaman yine de değiştirebilirim tabi. İlgilenen herkese teşekkürler.
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
hayırlısı olsun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Hayırlısı olur inşallah.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |