![]() |
|
Memnün kaldığınız akü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gerten ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Konum: Öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2011 Saat 19:42 |
Arkadaşlar hava soğumaya başlayınca malum akü kendini belli etmeye başladı.
Aracın üzerinde orjinal olan varta akü var ama 45 Amperlik
Kullanarak Memnun kaldığınız ,fiyat/performans oranı yüksek olan yada memnun kalmadığınız markaları yazabilir miyiz acaba
ilk ben yazayım varta çok iyi 5 sene idare eder kesin ama pahalı...
|
|
1.4 206 X-line (2005)
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracımda mutlu silver akü var 72 amper, aracımda koltuk dvd kafalıkları var,navigasyon,alt komple led ,ayak aydınlatma,double din ,gündüz farı,torpidoda dvd player,kapı içi aydınlatma (4 kapı)elektronik blow off, tavan aydınlatmalar led,arka plaka aydınlatma led,mono stero amfi,4 kompenant,1200 lük bas hepsi açık maşallah tık demedi tavsiye ederim
|
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
mutlu,başka düşünme bile hele bazı marketlerde gördüğün ucuz akülere hiç bakma başın ağrır...
|
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ya arkadaşlar kusura bakmayında akünün iyisini nasıl anlayacağız.benim aracın üzerinde orjinal aküsü vardı hatta üzerinde peugeot yazıyordu 7 yıllık hava ilk soğuduğu gün -15 araba çalışmadı marş bile vurmadı ama akü dolu gösteriyordu yol bilgisayarında uyarıda vermedi şimdi değiştim -20 de bile bazen tek marşta alıyor bazen ikinci marşta.taktığım akü essan marka usta baya met etti daha önce kullanmadım nasıldır bilmiyorum
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
kavun değil dibini koklayasın
|
|
|
|
![]() |
|
pardon yarım gitti mesaj kavun değil bu akü işi sadece tecrübeyle ve tavsi ye yoluyla anlaşılır.ama ucuz akü alıpda kaportayı asit yapanı bile gördüm...
|
|
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
mutlu akü kullanıyorum memnunum yeni birtane daha alsam mutlu akü alırım.
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bende bosch var oldukça iyi teyibi açık unutmuşum birkere sabah gittim bastım hemen çalıştı
![]() |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Mutlu tabi ki.
İnci de iyidir ama ikisini karşılaştırdığımızda mutlu daha uzun ömürlü.En az 5-6 sene gidiyor. |
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
bosch silver....kullaniorum cok memnunum
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
bana 2 sene dayansa havalara uçarım :)))
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Akülü arabamı kullanıon bilader 2 sene dedin nedirki aküye
![]() ![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 30 Kasım 2011 Saat 22:26 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |