![]() |
|
Cam Sileceği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gerten ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Konum: Öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2011 Saat 18:27 |
Arkadaşlar 206 nıza hangi marka silecek kullanıyorsunuz?
5 tl lik olan muz silecekler 1 ay gitmiyor
Orjinalinin fiyatını bilen var mı?
|
|
1.4 206 X-line (2005)
|
|
![]() |
|
repropark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı repropark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinalide 10 15 tel dir orjinal kullan.
|
|
307 1.6 Xt Triptronik (Çin Mavi)
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Yanlış bilgi,
orjinalin çifti 40 tl
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
repropark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı repropark
özür dilerim bana 307 nin orjinal diye verdikleri 15TL idi bu yüzden böyle bir yorumda bulundum ama net bişeyde söylemedim. kusura bakmayın.
|
|
307 1.6 Xt Triptronik (Çin Mavi)
|
|
![]() |
|
gerten ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Konum: Öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki fabrika çıkışı orjinal hangi marka kullanılıyor bilgisi olan var mı? |
|
1.4 206 X-line (2005)
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Valeo yazıyor üstünde orjinali.
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim arkadaşlar
|
|
1.4 206 X-line (2005)
|
|
![]() |
|
kapetan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
birde swf marka var.onuda kullanabilirsin.ben 15 gün önce aldım 700 mm kendi aracıma ve 70 tl verdim.çok memnunum.sıfır ses,sıfır ıslak yüzey.genelde bmw ve mercedeslerde kullanılıyor.ama en az 3 sene gideceğini söyledi satıcı.zaten sileceğin lastiğinin üzerinde kullanım ömrü 3 yıl diye yazıyor.biraz pahalı ama verdiğin ücrete değer diye düşünüyorum.
|
|
2006 model peugeot 407 1.6 comfort
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Camın temizliği önemli özellikle şehirler arası yolda far , cam temizleme aparatları,buğu çözme .. vs çok önemli oluyor. Benim dikkatimi çeken bir eksik aracımda siste görüşüm az buna beyaz ampül olmasında etki edebilir iyi bir sis lazım banada
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Biliyorum ondanda daha yeni aldım sökmek istemiyorum güzelde yanıyorlar
![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 30 Kasım 2011 Saat 23:09 |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bence bosch marka al telli olandan büyük marketlerde filan 15-20 TL arası değişiyor takım fiyatı.
Muz tipi olanlar biraz daha pahalı ama onlar daha güzel tabi. |
|
![]() |
|
ya arkadaşlar internette valeo şirketinin swf yi aldığı yazıyor.??? |
|
1.4 206 X-line (2005)
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
swf valeo nun yan kuruluşudur kalite aynıdır, bence hiç uğraşmayın orjinal peugeot kutulu alın kafanız rahat etsin,
orjinal sileceğinin üzerinde peugeot yazar rüzgarlıklıdır,
|
|
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Abi orjinal güzel tamam ama o da çok uzun ömürlü olmuyor yani.Gacır gucur etmeye başlıyor.SWF marka olandan bahsediyorum.Onları çıkarıp yerine BOSCH ECO TELLi silecek alıp taktım.Hem lastikleri daha kalın hem daha sağlam.Çok da sessiz çalışıyor.Metro Gross Marketten 18 TL ye aldım.(55 cm)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
valla benim orjinal sattıklarımdan bir tane bile ses yapan çıkmadı uzun sürede kullanan müşterilerim var, sana orjinal diye yan sanayi vermiş olabilirler muhtemelen |
|
|
![]() |
|
Bugün serviste arabamın sileceklerinin hepsini(sağ sol arka) değiştirdim.
Ücreti 45 ytl tuttu.
|
|
1.4 206 X-line (2005)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |