![]() |
|
ARKADASLAR YARDIMINIZA IHTIYACIM VAR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aacayp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2011 Konum: 10160 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2011 Saat 11:13 |
ARKADASLAR FORUMA YENI UYE OLDUM KONUYU BURAYA ACMAKTA FAYDA BULDUM YANLIS BISEY YAPTIYSAM ÖZÜR DILERIM.FAKAT BIR SIKINTIM VAR 206 XS TEP KAPI ARACIM VAR PANDIZOTU YOK 4 KAPI 206 PANDIZOTU UYARMI TEK KAPIYA BU KONUDA BILGISI OLANLARDAN CEVAP BEKLIYORUM |
|
sen hayatımın sebebi aşkın bana değdi değelii
|
|
![]() |
|
garajturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2011 Konum: elektrik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı garajturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
size yarın cevabını yazarım..
|
|
pEuGEoT eLEkTrik teKNisYEni
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
pandizot ne ya , kolonların yerleştirildii arka bağaj üstü parça mı :) al dene dicem ama netten felan mı alıcan ?
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyük harfler kullanmak yasa bilgin plsun ayrıca kendinizi tanışma bölümünde tanıttınız mı bilmiyorum tanıtmadıysanız kendinizi tanıtın lütfen. Çıkarması zor bişey diil bi 206 ya yanaşın rica edin deneyin. Büyük ihtimalle uyar. Yada sponsor çıkmacı efe ustayı arayın isterseniz.
Düzenleyen ose - 30 Kasım 2011 Saat 03:10 |
|
![]() |
|
aacayp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2011 Konum: 10160 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
gıdıp ona buna agız bukcek halım yok evet netten alacaktım uymadı plastık takozlar deydı ..takozları sokunce hafıf bı surtmeyle kapanıyor bagajj.
|
|
sen hayatımın sebebi aşkın bana değdi değelii
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
forumun sponsoru oto efe ile görüş ellerinde istediğin parçayı bulabilirsin
Çıkma Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com |
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
adanada bir arkadaş yapıyor 200 tl ye hepsine uyuyor 4-2 farketmez 4 tane 94 s pioneer kolon yuvalı yanardağ gibi yukarı doğru şekilli fiberden ben kullanıyorum
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |