![]() |
|
307me bakım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2011 Saat 11:13 |
90.000 dayandı tırıger 70,000 de degişti simdi sıra baskı balatada
Servis kac paraya malediyor dişarısı kaç paraya hallediyor bilen varmı ?
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
muhtemelen dışarıda daha ucuza maledersin bence hem servisten hemde dışarıda bir ustadan fiyat al
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
özel serviste baskı balatayı 600 tl ye değiştirttim ben.. valeo marka takıldı
|
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
ben aracımı komple bakıma soktum baskı balata ,triger vs vs bütün parçaları (orjinal) uygun fiyata forumun sponsoru şahin peugeottan temin ettim bütün parçalar orjinal geldi ve çok uygun fiyata serviste değiştirmedim çok güvendiğim ve aracımın her noktasını gözü kapalı bilen ustama değiştirttim değişen parçalar baskı balata,üst amarsitör ve alt amarsitör takozları,bujiler,polen filitresi,yağ,yağ filitresi,triger seti,motor takozu(kulağı) zrotları,frenler bakıldı,hidrolikler değişti,perofonmans hava filitresi takıldı ,ufak tefek elektrik bakım yapıldı,termostat contası değişti,yağ kartel contası değişti,şanzıman yağı yenilendi spor yaylara hortum geçirildi,antifiriz konuldu aklıma gelen bu kadar el emeği 300 tl verdim
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
işçilik dahil orjinal parça kullanırsan 350-400 tl arası halledersin
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
polater ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Baskı Balata set komple bilyası ile birlikte 200 tl 150 işcilik istiyorlar.. Tabi bu arada keçe, şansızman yağı bi kaç parça daha vardı yaklaşık 400 - 450 tl ye değişir . Saygılar
Düzenleyen polater - 30 Aralık 2011 Saat 14:17 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |