![]() |
|
yardım ve bilgilendirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2011 Saat 09:10 |
Yetkili servisler cruse control işlemini sonradan araca uygulamıyorlar risk almamak için fabrika tarafından bu iş yetkili servislere kesin olarak yapılmaması yönünde bildirilmiş , ancak elinde programları olan özel servisler bu işi yapar.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Takilip takilmayacagi konusunda araciniza bakmadan, bilgisayara baglamadan 100% emin olamazsiniz. Ancak simdi soyleyecegim maddelerin hepsine evet diyebiliyorsaniz %70'e kadar oran cikar. Gerisi sansa ve ECU modeline-yazilimina bakar.
1- Gaz pedaliniz elektronik mi? 2- Fren pedali altinda fren musuru var mi? Varsa kac kablo giriyor veya kac musur var. 3- Debriyaj pedalinin altinda debriyaj musuru var mi? 4- Aracinizda com2000 var mi ve hiz sabitleme kolunun girecegi hazirda bulunan bir bos yuva var mi? Eger bunlarin hepsine evet diyorsaniz, o halde PP2000'i olan birisi ya da bir servise giderek aracinizin ECU yaziliminda gerekli menulerin olup olmadigina baktirabilirsiniz. Illa ki yetkili servis olmasina gerek yok. O alet bende bile var ve bu islemleri kendi aracima bizzat ben uyguladim ![]() |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
kolu sponsorumuz olan şahin peugeot tan bir araştır eğer telefon ile arama yaparsan seni detaylı olarak bilgilendireceklerdir hem parça hakkında hemde montaj hakkında eğer montajı yaptırabilirsen yazılım işini yetkili servisten ayarlaman peugeotun orjinal programı ile sorunu çözerler
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
djchaos link e baktım kesin bi aydınlatma yok kolu nerden temin ederim aracı bilgisayara bağlayıp cc aktif ediliyormuş bu işlemi nerde yaptırabilirim ?
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
bu konu hakkında daha önce konu açılmıştı isterseniz bir göz atın
link |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
selam arkadaşlar 2000 206 oğluma forumlarda bahsedildiği gibi
Cruise Control takmam ve sorunsuz kullanmam mümkünmüdür ciddi olarak düşünüyorum bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilirmi ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |