![]() |
|
peugeot 307 5'li cd çalar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2011 Saat 21:46 |
|
arkadaşlar arabam trac,mp3 ve ses cd si çalmıyor ,cd taktığımda okumaya çalışıyor sonra geri veriyor ve radyo ya geçiyor .üstelik arıza işareti de vermiyor yanı ışıklar yanıp sönmüyor herşey normal gibi ne yapmalıyım acaba orijinal cd satıl alsam onu okur mu ?
|
||
peugeot 307,2003 XT
|
||
![]() |
||
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben usb aparat siparişi verdim. gitti gidiyor, hepsi burada gibi sitelerde satılıyor. bir kaç çeşidi var marka yazayım
1: cadence
2: audio system
gelince uygulama yapacam, resimleyip forumda paylaşmayı düşünüyorum...
|
||
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
||
![]() |
||
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
5 li cd çalara bir çözüm yok yani(usb aparat dışında)
|
||
peugeot 307,2003 XT
|
||
![]() |
||
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|
aynı sorun benim arabadada var sordum kaçkişiye cd okuyucu mu ne öle bişi bozulmuş dediler kronik sorunmuş bende araştırma yapıyorum double din takacam komple sökecem cd çaları başka çaresi yok |
||
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
sanırım cd seçemeye başlamış okuyamadığı cdyi geri çıkarır orjinal cd alsan okuyabilir ama cd çaların lazer lens okuyucunun ömrü bitmişse ilerde orjinal cdyide okumaz belki söküp lensi temizlersen bir çaresi olabilir ya lens kirlenmiş yada ömrü bitmiştir
|
||
![]() |
||
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
|
sevgili forumdaşlarım, bozulan cd okuyuculara bence 100tl veya üzeri tamirat parası boşuna vermeyin bence. ben usb aparat sipariş ettim, bugün akşam geldi elime. taktıramadım ama yarın inşallah...
arabanın orijinal aksamında hiçbir kalıcı değişikliğe gitmeden, sadece cd değiştiriciden teybin arkasına giden soketini çıkartıp onun yerine bu usb aparatın soketi takılacak. (anlayan birine yaptırılmalı yada iyice öğrenilmeli.
uygulamayı yapınca haber edicem...
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() bakalım becerebilecekmiyim diye biraz önce aldım elime penseyi ve ince metal bir elbise askısını ve de usb aparatı indim aşağı arabanın yanına.
pense ile metal askıyı kestim ve 2 adet U biçiminde teybe girecek zımbırtı elde ettim.
sonra bu U zımbırtıları önce cd changer ın köşelerindeki deliklere soktum ve changeri geri asıldım geldi :)
zımbırtıları changerdan çıkartıp teybin deliklerine soktum, teybi asıldım geldi.
bu kısım önemli, teybin arkasındaki soketlerden, sadece changer a ait olanı çıkartıp, yerine usb aparatın soketini taktım. hali hazırda içinde CD01 CD02...........CD06 klasörleri ve bunların içerisinde mp3 bulunan usb flash belleğimi de usb aparata taktım. besmele çekip :) teybin açma düğmesine bastım. ordan da SRC düğmesine, sonra da teybdeki 1 nolu tuşa bastım.
VEEEE: mp3lerim çalmaya başladıııııııı :)
şu an aparat dışarıda ve emaneten duruyor. yarın cd changer yerine bir raf şeklinde kutu ayarlıycam. sonra da kutunun arkasını usb aparat kablosu için delip usb aparatı rafın içine ve kabloyu arkasına ayarlayıp, rafı boş kalan cd changer bölümüne takacağım.
ha bunları yapamazsam da, sık kullanılan yöntem olarak torpido gözüne alacağım.
yarın inşallah bu işlemleri fotoğraflayıp sizlerle paylaşıcam.
cd yazma okutturma derdine son :)
|
||
|
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
helal olsun elektronikçiye götürsen en az 50 tl kendi verdiğin el emeğinin tadına doyum olmaz
|
||
![]() |
||
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|
aldığın aparatın linkini yada tam ismini verebilirmisin bende almayı düşünüyorum bi inceliyim
|
||
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
||
![]() |
||
|
"basitse kendin yap madem" demezmi?
"yarın arabayı dükkanının önüne çekip gözünün önünde kendi alet edevatımla yapıcam" dedim.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
audio system digital music changer.
gittigidiyordan 137 tl ye aldım...
cadence diye bir marka da var daha iyi diyorlar ama bilemiycem.
alırken aracınızın marka model yılı vb detayları iyi tembihleyin :)
|
||
|
||
![]() |
||
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
|
resimleri bekliyoruz...
|
||
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
repropark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı repropark
|
307 ye kullanılan cd changer sadece görüntü olarak kullanılmak için tasarlanmış, işlevi malesef pek zayıf. |
||
307 1.6 Xt Triptronik (Çin Mavi)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |