![]() |
|
307 xt ve xt premium |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2011 Saat 19:32 |
arkadaşlar pejo 307 XT ve XT premium diye iki farklı seri mi var yoksa tüm XT ler premium mu? ben pejomu yeni aldım ruhsatta 307 XT yazıyor ama aracı aldığım kşi XT premium dedi bana kafam karıştı .cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Xt premium sunroof , ısıtmalı deri koltuk hız sabitleyici ve park sensörünün hepsini bir arada bulunduran yani full+full denilen araçlardır ve sınırlıdır türkiyede.
xt ise bi alt modelidir sizin aracınızın özelliklerini sayın söyleyeyim xt mi premium mu |
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
ısıtmalı deri koltuk,hız sabitleyici ve park sensörü hariç herşey var; sanırsam bu durumda sadece XT galiba
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
evet seninki xt.
xtlerin bazılarında sunroof oluyor gene şanslı olanlardasın :) |
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XT premium lar gerçekten olağanüstü.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
sunroof ,far sensörü,yağmur sensörü,esp,krem rengi döşeme hepsi full ama ; hız sensörü yok. ama ben xt premium olduğunu sanıyordum :( . neyse bunada şükür.
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
İçinin krem olması da artı. Hız sabitleyici için kol alman yeterli.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
iyi serviste yaptırayım o zaman .2003 XT ler hız sabitleyici sonradan takılabiliyor demek ,güzel bi haber tşkler
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
2004 lere oluyor 2003 leri bilmiyorum. Yetkili servis takmaz. Takması sorun deil de asıl iş yazılımında. Daha önce birçok arkadaşımız taktırıp kullanmıştı. Bu arada sponsorumuz şahin peugeot da hız sabtleme kolu kampanyada. linki
forumdan bakarsanız nasıltakıldığı falan ayrıntılar mevcut. Bu arada aracınız hayırlı olsun güzel seçim.
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
xt ile xt premium'un farkı
xt premiumda ;
deri koltuk
deri kaplı direksiyon
deri vites körüğü (otomatikte yok)
kış paketi (far yıkama ve koltuk ısıtma)
sunroof 307 xsi haricinde hç bir modelde standart olmadı.
|
|
![]() |
|
kimyacı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Arkadaşım,benim aracım 2005 307 1.6 xr break sw 110 bg. Benim aracıma sonradan hız sabitleyicisi takılabilirmi? Takılırsa nasıl bir yol takip edeceğim. Teşekkürler.
|
|
BUDA GEÇER YA HU!
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
aracında elektronik gaz pedalı varsa takılır ama gaz pedali telli ise takılmaz gaz elektronik ise takıldıktan sonra yazılımda problem olmaz aracı bilgisayara bağlatıcaksınız orjinal peugeot yazılımı seçeneklerden hız sabitleme on konumuna gelicek bu işlemi servis halleder
|
|
![]() |
|
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Benim aracım 307 XS 1.6 HDI 90 beygir diye geçiyor, sizin yukarıda saydıklarınız , deri koltuk,hız sabitleyici,sunrof,yağmur ve park sensörü bulunmuyor, onun haricinde aşağıda saydıklarımın hepsi mevcut, şimdi bu araç premıum paketlimi oluyor.?
16" Alüminyum çelik jant
6 adet hava yastığı çift yönlü otomatik klima, gövde renginde tamponlar ve kapı kolları ön koltuk altı çekmeceler soğutmalı torpido gözü cd çalar+radyo (direksiyondan kumandalı) yol bilgisayarı ön ve arka kol dayanakları kaliteli kumaş döşeme elektrikli aynalar ışıklı makyaj aynaları arkada ve önde 12V priz açı ayarlı ön koltuklar sustalı kontak anahtarı imbolizer uzaktan kumanda aracı kilitlediğinizde otamatik kapanan camlar deri direksiyon yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon far yükseklik ayarı follow home özelliği xeron farlar sis farları karter muhafaza |
|
2007 307 1.6 HDI XS
|
|
![]() |
|
kskl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
2002 1.6 premium benzin lpg 290 bin km manuel. Acıl bilgileriniz tskler
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
acil alcak mısın yoksa satıyormusun?
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |