![]() |
|
yine yeniden arızalar başladı :S |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2011 Saat 23:13 |
arkadaşlar yaklaşık 4 ay önce arabam çalışmıyordu mazot filitresinden hava yapıyordu motora mazot gitmiyordu enjektörlerin yanındaki küçük vidaların ordan hava yaptını farkettik ve o işi bi sprey ile hallettik daha sonra üst kapaktan sürekli yağ kaçırıyodu motor hava alıyodu haliyle ve çalışırken zor çalışıyodu tekliyodu onuda yaptıralım dedik yaklaşık 1 ay önce üst kapak contası değişti motor güzelce yıkandı temizlendi kaçak varmı diye takip ediyodum ancak conta degiştigi halde araba hala bazen ilk marşta almıyo bazende biraz marşa bastıktan sonra çalışıyo geçen günde bi daha açtım üst kapagı filan söktüm bi baktım üst kapaktan yağ kaçırıyo bide enjektörlerin dibinden mazot akmış halde buldum ve adeta kafayı yicektim usta acaba işinimi iyi yapamadı veya bi çözümü varmıdır yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |