![]() |
|
206 gti yanlış diş kapması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2011 Saat 22:17 |
Selamın Aleyküm arkadaslar, 206 gti aracımın motorundaki bi hortumu söktüm ismini bilmiyorum bu hortumu tekrar yerine montajlarken yanliş diş kapti ve şuan yarıya kadar sıkıldı. Komple sıkamıyorum, bunu nasıl cozebilirim? alttaki resimde kırmızı işaretli yuvarlak içerisinde hortumu belirttim. Yardımlarınızı beklemekteyim, neyle sıkılır? bu hortumumun somunu ve yanliş diş kapan somunun sıkma yontemi nasıldır? Düzenleyen xpyhre - 28 Kasım 2011 Saat 20:28 |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
megez ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o rekora ait diş ölçüsünde paftayı bulursan belki pafta çekerek kurtarabilirsin arkadaşım
|
|
papirus
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Sıradan yeni bir kelepçe işini görebilir.
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
bu hortum önemli bi parcamı arkadaslar? sıkıntı yaratirmi? ismi nedir görevini bilen varmı? konu günceldir. |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Parcanin Turkce'sini bilmiyorum ama hemen altinda enjektorler var.
![]() |
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benzin hortumu galiba o.
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |